Belastingwetgeving

Belastingen in Nederland treffen iedereen die in Nederland woont of die door middel van werk of een onderneming met Nederland te maken heeft. Het is een kunst om de fiscale regelgeving optimaal te gebruiken om de druk van de belastingen te beperken tot een minimum.

Nederland en de andere lidstaten van de EU hebben een ingewikkeld belastingstelsel bestaande uit complexe regels uit wetgeving en internationale verdragen. Alvorens te beginnen te beginnen met een bedrijf in Nederland dient iedere ondernemer te worden geadviseerd over de Nederlandse fiscale aspecten en de Nederlandse fiscale tarieven.

De belastingadviseurs van Law & More helpen om een goede bedrijfsstructuur te ontwikkelen om optimaal te kunnen genieten van Nederlandse fiscale voordelen. Nederland voorziet in gunstige belastingverdragen met regelingen voor multinationale ondernemingen met buitenlandse dochtermaatschappijen. De vervanging van de productie naar andere landen kan leiden tot fiscale voordelen. Dubbele belasting kan veelal worden beperkt dankzij de vele belastingverdragen die Nederland is aangegaan. Ook kunnen in veel gevallen Nederlandse invoertarieven worden vermeden.

De belastingadviseurs van Law & More kijken samen met de cliënten naar de mogelijkheden die de Nederlandse belastingwetgeving biedt. Indien nodig werkt Law & More samen met andere vakspecialisten om het best mogelijke advies of de beste oplossingen te bereiken voor haar cliënten.

No-nonsense mentaliteit

Het team van Law & More denkt met u mee en kijkt verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen of een probleem met betrekking tot het vreemdelingenrecht? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.