Internationaal Procesrecht

In het internationaal zakendoen worden nationale grenzen overschreden. Wat geldt dan als er geschillen ontstaan? Welk recht is van toepassing op het geschil? Welke rechter is bevoegd over het geschil te oordelen?

Om een onduidelijke situatie te voorkomen, assisteren we cliënten bij het onderhandelen en het opstellen van overeenkomsten.

De advocaten van Law & More hebben veel ervaring in internationale gerechtelijke procedures en arbitrages. In het geval dat de procedure plaatsvindt in een ander land dan Nederland, kan worden geholpen bij de selectie van de buitenlandse advocaat en zorgen we er voor dat de belangen van onze cliënt naar behoren wordt worden behartigd.

No-nonsense mentaliteit

Het team van Law & More denkt met u mee en kijkt verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen of een probleem met betrekking tot het vreemdelingenrecht? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.