Family Business

Law & More bezit een diepgaande kennis en ervaring in het adviseren en ondersteunen van bedrijven gedreven door de eigenaar, zowel in Nederland als daarbuiten. In de loop der jaren hebben we begrip gekregen over wat familiebedrijven drijft en geven we strategisch advies om hun te helpen hun doelstellingen te identificeren en te bereiken.

We adviseren over zaken van de bescherming van activa, de bescherming van de business tegen juridische en financiële risico’s, inclusief de verzachting van hun betekenis.

Law & More adviseert actief over de keuze van de meest geschikte en fiscaal efficiënte structuur voor de family business. Zowel internationaal als lokaal en gebruikmakend van het volledige scala van opties in Nederland en in meerdere jurisdicties.

We zijn geschoold om effectief te helpen geschillen tussen familieleden, aandeelhouders, management, begunstigden en beheerders.

Onze professionals kunnen adviseren inzake de verkoop van de onderneming waarbij de fiscale exposure zoveel mogelijk wordt beperkt.

No-nonsense mentaliteit

Wij denken met u mee en kijken verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u of uw onderneming kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.