Family Office

Onder onze cliënten bevinden zich internationale ondernemersfamilies, die succesvol zijn op zakengebied. Zulke families hebben een enkele of meerdere family offices om hun activiteiten en investeringen te structureren op een duidelijke en beheersbare manier of zijn voornemens een dergelijke office te starten.

Law & More helpt cliënten en family offices met op maat gemaakte diensten. Wij combineren onze kennis en ervaring als advocaten en belastingadviseurs op het gebied van fiscale en estate planning, naleving van de belastingwetgeving, onroerende zaken en bedrijfsopvolging. Deze bijstand wordt gegeven in samenwerking met specialisten in vermogensbeheer, financiële planning en accountancy. Onze ervaring strekt zich uit over zaken met betrekking tot family office structuur, opvolging en geschillenbeslechting.

Wij werken samen met professionals in aanverwante vakgebieden met wie we samenwerken om een gezamenlijke benadering te verkrijgen van een variatie van juridische en niet-juridische onderwerpen, waarmee ondernemersfamilies en hun kantoren worden geconfronteerd.

We assisteren cliënten bij het oprichten van family offices. Verder werken we met internationaal opererende family offices op het terrein van wereldwijde structureringsprojecten voor de bezittingen en bedrijven van de familie. Verder adviseren we over de operaties en structuur van opgerichte family offices, die advies zoeken over vergroting en verbetering van de geleverde diensten.

No-nonsense mentaliteit

Wij denken met u mee en kijken verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u of uw onderneming kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.