Vastgoedtransacties

Het vastgoedrecht houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom onroerende zaken. Wij bij Law & More kunnen u juridisch bijstaan wanneer u vragen of geschillen heeft omtrent de koop en verkoop van onroerend goed. Daarnaast kunnen wij u op het gebied het huurrecht assisteren.

Verder worden de cliënten van Law & More geholpen en geadviseerd bij het structureren van hun Nederlandse en internationale investeringen in onroerende zaken op een fiscaal voordelige wijze met behulp van een  aanpak over meerdere jurisdicties. Onze expertise reikt van de verwerving van een appartement voor privé-gebruik tot onderhandelen in gecompliceerde commerciële vastgoeddeals. We bieden actief advies aan nationale en internationale cliënten die investeren in a breed scala van panden in Nederland, zoals hotels, resorts en ander commercieel vastgoed.

Huurrecht

Law & More staat zowel huurders als verhuurders bij voor het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Zowel bij het huren van een woning als bij het huren van een winkelpand of een kantoorpand. Huurders en verhuurders hebben speciale wettelijke verplichtingen. Deze zijn regelend van aard. Dat betekent dat een huurder en verhuurder ook andere afspraken daarvoor in de plaats kunnen stellen. Daarnaast zijn er ook dwingendrechtelijke bepalingen binnen het huurrecht. Van deze regels, welke vooral beogen de huurder als zwakkere partij te beschermen, kan niet contractueel worden afgeweken. Indien deze regels of afspraken niet worden nageleefd zijn er verschillende acties die ondernomen kunnen worden. Bevindt u zich in een situatie waarbij uw wederpartij zich niet aan zijn afspraken houdt, dan kunt u bij ons terecht voor juridisch advies.

Voorbeelden van onderwerpen waaromtrent wij u kunnen bijstaan:

  • het opstellen van een huurovereenkomst wanneer u verhuurder bent;
  • geschillen omtrent de uitleg van de overeenkomst;
  • stappen ondernemen indien een huurder of verhuurder zich niet aan afspraken houdt;
  • beëindiging van de huurovereenkomst.

No-nonsense mentaliteit

Wij denken met u mee en kijken verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u of uw onderneming kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.