Fiscaalrecht

De fiscale praktijk van Law & More betreft nationale en internationale zaken. Wij bieden fiscaal planning en advies voor vermogende individuen en hun families, die onderworpen zijn aan Nederlandse belasting. Onze professionals zijn bezig met fiscale zaken voor een verscheidenheid van familie ondernemingen met internationale activiteiten. Wij vertegenwoordigen ook cliënten die te maken hebben met internationale belastingzaken en voeren vaak fiscale procedures tegen de Nederlandse belasting autoriteiten.

Law & More ondersteunt bij een breed scala van estate planning en successieplanning voor particulieren en hun ondernemingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken en uitvoeren van de nieuwste technieken op deze terreinen voor planning in meerdere jurisdicties om effectieve structuren te bereiken voor onze cliënten zodat ze de belastingwetgeving blijven naleven en tegelijkertijd fiscaal efficiënt opereren.

No-nonsense mentaliteit

Wij denken met u mee en kijken verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u of uw onderneming kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.