Maxim Hodak is een Nederlandse advocaat met uitgebreide internationale bedrijfsjuridische ervaring met speciale aandacht voor het helpen van cliënten van Euraziatische markten in Nederland op het gebied van vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, internationaal handelsrecht, corporate finance en fusies en overnames, het opzetten en het management van complexe internationale projecten en fiscale/financiële structuren. Maxim Hodak spreekt Nederlands, Duits, Frans, Engels, Russisch en Oekraïens.Maxim Hodak is gericht op cliënten van Eurazië als een antwoord op een groeiende vraag van zulke cliënten om een diepgaand juridisch advies en ondersteuning in het kader van het opzetten van operaties en structurering van activa en activiteiten in de Nederlandse jurisdictie en via de Nederlandse jurisdictie naar het buitenland.Maxim Hodak begon zijn carrière op juridisch gebied bij Clifford Chance Brussel in 2002. Vervolgens werkte hij als bedrijfsjurist bij ING Bank in Nederland. In 2005 werd hij gevraagd om bij een internationale TV zender te komen werken als general counsel en directeur van de holding om ondersteuning te bieden aan de internationale groei vanuit Nederland. Sinds 2009 richt Maxim zich volledig op het bieden van juridische diensten aan Euraziatische cliënten in Nederland, met name op ondernemingsrecht en contractenrecht, internationale belastingen, structurering van activa en projectfinanciering.Maxim Hodak heeft een doctoraaldiploma Nederlands recht (Universiteit van Amsterdam) en een postdoctorale graad op het gebied van Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak is verder bezig met permanente juridische en fiscale opleiding.

Maxim Hodak

Maxim Hodak image

Maxim Hodak is een Nederlandse advocaat met uitgebreide internationale bedrijfsjuridische ervaring met speciale aandacht voor het helpen van cliënten van Euraziatische markten in Nederland op het gebied van vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, internationaal handelsrecht, corporate finance en fusies en overnames, het opzetten en het management van complexe internationale projecten en fiscale/financiële structuren. Maxim Hodak spreekt Nederlands, Duits, Frans, Engels, Russisch en Oekraïens.

Maxim Hodak is gericht op cliënten van Eurazië als een antwoord op een groeiende vraag van zulke cliënten om een diepgaand juridisch advies en ondersteuning in het kader van het opzetten van operaties en structurering van activa en activiteiten in de Nederlandse jurisdictie en via de Nederlandse jurisdictie naar het buitenland.

Maxim Hodak begon zijn carrière op juridisch gebied bij Clifford Chance Brussel in 2002. Vervolgens werkte hij als bedrijfsjurist bij ING Bank in Nederland. In 2005 werd hij gevraagd om bij een internationale TV zender te komen werken als general counsel en directeur van de holding om ondersteuning te bieden aan de internationale groei vanuit Nederland. Sinds 2009 richt Maxim zich volledig op het bieden van juridische diensten aan Euraziatische cliënten in Nederland, met name op ondernemingsrecht en contractenrecht, internationale belastingen, structurering van activa en projectfinanciering.

Maxim Hodak heeft een doctoraaldiploma Nederlands recht (Universiteit van Amsterdam) en een postdoctorale graad op het gebied van Investment Finance (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak is verder bezig met permanente juridische en fiscale opleiding.