Insolventierecht

Van insolventie is sprake wanneer een bedrijf of particulier zich in financieel onvermogen bevindt. Het gevolg hiervan kan een faillissement zijn. Een faillissement is een nachtmerrie voor alle betrokkenen. Law & More ondersteunt directeuren, aandeelhouders, werknemers en crediteuren van bedrijven in surseance of faillissement. Ons team streeft ernaar de gevolgen van een eventueel faillissement zo veel mogelijk te beperken en kan u adviseren omtrent het treffen van schikkingen met crediteuren en het maken van een doorstart en u bijstaan in juridische procedures. Ook staan onze advocaten voor u klaar bij het aanvragen van het faillissement van een debiteur die zijn schulden niet betaalt.

No-nonsense mentaliteit

Het team van Law & More denkt met u mee en kijkt verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.