Onze cliënten

Nederland is al lang een attractieve jurisdictie voor bedrijven om hun EU en wereldwijde activiteiten te structureren, om te investeren, te ontwikkelen en om zaken te doen. Nederland heeft voortdurend en groot aantal technologische en andere geavanceerde multinationale bedrijven gehuisvest. Verder zijn de inwoners van Nederland al van oudsher internationaal gericht.

Onze praktijk voor corporate clients is gericht op een breed scala van internationaal actieve ondernemingen zoals beursgenoteerde en particuliere bedrijven, zowel in Nederland gevestigd als uit het buitenland.

Onze praktijk van private clients van Law & More richt zich op veeleisende individuen en internationale families, die hun ondernemingsactiviteiten via de Nederlandse jurisdictie hebben gestructureerd. Onze internationale cliënten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden. Het gaat om succesvolle zakenmensen, hooggekwalificeerde expats en andere personen met belangen en bezittingen in verschillende jurisdicties.

Onze corporate en private clients ontvangen elk een hoge kwaliteit van maatwerk, toewijding en vertrouwelijkheid in dienstverlening speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan hun specifieke behoeften en eisen.