Sollicitaties

Studentstagiair(e)

Law & More

Law & More is een dynamisch, multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het kantoor specialiseert zich in ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht en is gevestigd in het Science Park in Eindhoven; ook wel het Silicon Valley van Nederland genoemd. Met onze ondernemingsrechtelijke en fiscale achtergrond, combineren wij de knowhow van een groot corporate en fiscaal kantoor met de persoonlijke aandacht en maatwerkservice die past bij een boetiek kantoor. Door het ruime en tevens internationaal georiënteerde aanbod van onze diensten werken we voor een scala aan geavanceerde lokale en internationale cliënten. Dit zijn zowel (grote) vennootschappen en instellingen als individuen. Om onze cliënten optimaal te kunnen helpen, beschikken wij over een toegewijd team van meertalige advocaten, juristen en fiscalisten, waarbinnen onder meer de Russische taal wordt beheerst.  Binnen het team heerst een prettige en informele sfeer.

Momenteel hebben wij plek voor een gedreven studentstagiair(e). Als studenstagiair(e) draai je mee in onze dagelijkse praktijk en word je uitstekend begeleid. Aan het eind van je stage ontvang je van ons een stagebeoordeling en ben je een stap verder in de beantwoording van de vraag of de advocatuur iets voor je is. De stage beslaat 2 dagen per week.

Profiel

Van onze studentstagiair(e)s verwachten wij het volgende:

– Een uitstekende schrijfvaardigheid;
– Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
– je hebt je WO-bachelor (bijna) afgerond;
– Je hebt aantoonbare interesse in rechtsgebieden als het ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht;
– Je hebt een no-nonsense instelling en bent getalenteerd en ambitieus;
– Je bent beschikbaar voor 3-6 maanden.

Aanvullende informative

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met mr. T.G.L.M. Meevis via +31(0)40-3690680.

Reageren

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) naar info@lawandmore.nl. Je kunt je brief richten aan mr. T.G.L.M. Meevis.

Law & More is altijd geïnteresseerd om kennis te maken met getalenteerde en ambitieuze professionals met een goede opleiding en professionele achtergrond.

U wordt verzocht uw CV en brief te sturen naar info@lawandmore.nl.