Recht en technologie

Technologie en recht hebben veel met elkaar te maken. Geen enkel bedrijf dat bezig is met technologie kan zonder juridische expertise. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van technologie, zijn wij  bij uitstek de partij om mee samen te werken. Niet alleen technologie is constant in beweging, ons kantoor is dat ook. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van recht en technologie nauwkeurig bij en zijn daarom up-to-date.

Onze advocaten spelen in op de technologische ontwikkelingen in de markt en belichten de juridische dimensie van deze ontwikkelingen. Zij hebben naast een juridische, ook een technische achtergrond. De combinatie van het exacte van technologie en het out of the box juridisch denken gaat perfect samen. De passie voor beide disciplines stelt ons in staat uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

Bovendien is ons kantoor gevestigd in het Science Park in Eindhoven, het Silicon Valley van Nederland. De Brainport regio in Eindhoven staat bekend als innovatieve toptechnologieregio. Law & More past met haar ‘Recht en Technologie’ als speciaal aandachtsgebied perfect binnen deze regio.