Sollicitaties

Law & More

Law & More is een dynamisch, multidisciplinair advocatenkantoor, dat gevestigd is in het Science Park in Eindhoven; ook wel het Silicon Valley van Nederland genoemd. Wij combineren de knowhow van een groot corporate en fiscaal kantoor met de persoonlijke aandacht en maatwerkservice die past bij een boetiek kantoor. Met specialisaties in zowel het ondernemingsrecht en contractenrecht als het familierecht en immigratierecht werken we bovendien voor een scala aan geavanceerde lokale en internationale cliënten. Dit zijn zowel (grote) vennootschappen en instellingen als individuen. Om onze cliënten optimaal te kunnen helpen, beschikken wij over een toegewijd team van meertalige advocaten en juristen, waarbinnen onder meer de Russische taal wordt beheerst. Binnen het team heerst een prettige en informele sfeer.

Momenteel hebben wij plek voor een studentstagiair(e). Als studentstagiair(e) draai je mee in onze dagelijkse praktijk en word je uitstekend begeleid. Aan het eind van je stage ontvang je van ons een stagebeoordeling en ben je een stap verder in de beantwoording van de vraag of de advocatuur iets voor je is. De duur van de stage wordt in overleg bepaald.

Profiel

Van onze studentstagiair(e)s verwachten wij het volgende:

  • Een uitstekende schrijfvaardigheid
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je bent bezig met een juridische opleiding op HBO of WO-niveau
  • Je hebt aantoonbare interesse in het ondernemingsrecht, contractenrecht, familierecht of immigratierecht
  • Je hebt een no-nonsense instelling en bent getalenteerd en ambitieus
  • Je bent beschikbaar voor 3-6 maanden

Reageren

Law & More is altijd geïnteresseerd om kennis te maken met getalenteerde en ambitieuze professionals met een goede opleiding en professionele achtergrond.

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv, motivatiebrief en cijferlijst(en) naar [email protected] Je kunt je brief richten aan mr. T.G.L.M. Meevis.