Law & More, uw advocaat in Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde advocaat in Eindhoven? Dan helpt Law & More u graag verder!

Elke goede advocaat heeft juridische kennis en een kritische blik, maar de advocaten van Law & More hebben daarnaast nog iets extra’s. Law & More heeft een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Wij bieden niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesbegeleider maar staan ook voor u klaar als sparringpartner. Heeft u een juridisch probleem? Dan bespreken wij graag met u welke mogelijkheden er zijn om dat probleem aan te pakken. Daarbij streven we naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten.

Law & More is actief op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, compliance, energierecht, vastgoedrecht, fiscaal recht, immigratierecht, familierecht en strafrecht.

Law & More treedt op voor ondernemers in verschillende branches, zoals industrie, vervoer, landbouw, gezondheidszorg en retail. Daarbij hebben onze advocaten in Eindhoven veel ervaring in het werken voor innovatieve bedrijven. Onze advocaten zijn gewend om te werken op het gebied van technologie. Onderzoek, ontwikkeling, het vestigen van intellectuele eigendomsrechten, licentiëring en de exploitatie van uitvindingen zijn onderwerpen waarmee we ons dagelijks bezighouden. Hetzelfde geldt voor het helpen oprichten en begeleiden van start-ups.

Law & More combineert de knowhow van een groot corporate en fiscaal kantoor met de aandacht en maatwerkservice die u verwacht van een boetiek kantoor. Wij werken voor een range van lokale en internationale cliënten, vennootschappen, instellingen en particulieren.

Onze advocaten in Eindhoven bieden u meer service dan andere kantoren. Zo heeft ons kantoor in Eindhoven ruime openingstijden. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij geopend. Verder zijn wij gewend om zo snel mogelijk te werken. U hoeft bij ons niet lang te wachten op beantwoording van uw mail.

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680. Zij zijn ook beschikbaar via Skype.

Uw advocaat van Law & More staat voor u klaar!