Law & More, uw advocaat in Amsterdam

Indien u op zoek bent naar een advocaat, dan zit u bij Law & More zeker goed!

Advocatenkantoor Law & More in Amsterdam heeft een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Betrokken, krachtig en helder zijn de kenmerken van onze juridische dienstverlening aan ondernemingen, instellingen en particulieren. Naast het geven van juridisch advies, staan onze advocaten ook voor u klaar als sparringpartner. Heeft u een juridisch probleem? Dan bespreken onze advocaten graag met u welke mogelijkheden er zijn om dat probleem aan te pakken. Daarbij streven we naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten.

De advocaten van Law & More zijn actief op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, compliance, energierecht, vastgoedrecht, fiscaal recht, immigratierecht, familierecht en strafrecht.

Advocatenkantoor Law & More biedt naast advisering ook diensten op het gebied van geschilbeslechting en procedures. Van tevoren maken we een weloverwogen inschatting van de kansen en risico’s van alle procedures. Wij hebben ook een advocaat deskundig in het voeren van complexe onderhandelingen en mediation procedures. Tenslotte bieden onze juristen cliënten in-company cursussen aangepast aan de behoeften van hun werknemers over een breed scala van onderwerpen, die van belang zijn voor de betreffende onderneming.

Ons advocatenkantoor in Amsterdam biedt u meer service dan andere kantoren. Zo hebben wij ruime openingstijden. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij geopend. Snelheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat u kunt rekenen op vlotte en gerichte communicatie.

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Amsterdam voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)20-3697121. Wij zijn ook beschikbaar via Skype.