Interim jurist

Ondernemen is vaak een kwestie van timing, waarbij snelle juridische ondersteuning van groot belang is. Wanneer uw onderneming tijdelijk met een gebrek aan juridische capaciteit kampt, kan dit grote gevolgen hebben voor de continuïteit van de onderneming. De oplossing hiervoor is om een interim bedrijfsjurist in te schakelen die ondersteuning kan bieden. Het hoofddoel van het inschakelen van een interim jurist is het waarborgen van de voortgang van de juridische gang van zaken binnen de onderneming. Interim bedrijfsjuristen zijn snel inzetbaar. Door een interim jurist in te schakelen, kunnen lege plekken dus snel opgevuld worden. Dit zorgt voor een grote mate van flexibiliteit binnen uw onderneming. Daarnaast is een interim jurist niet aan uw onderneming gebonden. Dit heeft als voordeel dat er onafhankelijk en onpartijdig naar een oplossing voor uw juridische vraagstuk gezocht kan worden. Bovendien kan een interim bedrijfsjurist vaak gemakkelijker en efficiënter moeilijke beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Interim jurist

Juridische ondersteuning op maat

Het is mogelijk om een advocaat of jurist van Law & More als interim bedrijfsjurist in te schakelen. Law & More is een advocatenkantoor met een bedrijfsjuridische blik. U profiteert dan ook van de diensten van een bedrijfsjurist met jarenlange ervaring, die tegelijkertijd over de gespecialiseerde kennis en knowhow van een advocaat beschikt. Hierdoor zijn onze specialisten in staat om juridische ondersteuning op maat te bieden. De diensten van onze juristen kunnen bijvoorbeeld ingezet worden om een project te realiseren, om u bij te staan tijdens reorganisaties of om capaciteit binnen uw onderneming aan te vullen in verband met ziekte of verlof van uw werknemers. Bij langdurige afwezigheid van uw bedrijfsjurist, kan een specialist van Law & Morte vervanging bieden. Ook wanneer u behoefte heeft aan specifieke juridische kennis kunt u een interim bedrijfsjurist van Law & More inschakelen.

Wanneer u een interim bedrijfsjurist inschakelt, is het van belang dat deze jurist op korte termijn inzetbaar is. De snelheid mag echter niet ten koste van de kwaliteit gaan. Law & More streeft ernaar op korte termijn een interim jurist binnen uw onderneming in te kunnen zetten die zonder haperen aan de slag kan. Daarnaast is het van belang dat een interim bedrijfsjurist goed binnen uw onderneming past. De interim juristen van Law & More staan u bij in de dagelijkse juridische gang van zaken, maar zijn ook in staat om werkzaamheden te verrichten die verwacht worden van professionele advocaten met kennis van zaken. Onze specialisten werken samen met uw juridische afdeling en met uw overige interne en externe adviseurs, maar zijn tegelijkertijd in staat om zelfstandig grote projecten binnen uw onderneming op te pakken en onpartijdig advies te geven.