Heeft u binnen uw bedrijf tijdelijk een jurist nodig? Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoende juridische ondersteuning heeft en schakel meteen een interim jurist van Law & More in. De reden om een interim jurist in te schakelen is voor ieder bedrijf verschillend. Zo kan het zijn dat u een mutatie binnen uw bedrijf heeft, een zieke medewerker, achterstallig werk wilt inhalen of dat u zeker wilt weten dat een project goed gaat.

INTERIM JURIST
VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES LAW & MORE ADVOCATEN

Check Verfrissend anders. Focus op klant.

Check Law & More werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

Check Wij zijn bereikbaar. Ook vandaag.

INTERIM JURIST. VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES LAW & MORE ADVOCATEN

Check Verfrissend anders. Focus op klant.

Check Law & More werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

Check Wij zijn bereikbaar. Ook vandaag.

Interim jurist

Heeft u binnen uw bedrijf tijdelijk een jurist nodig? Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoende juridische ondersteuning heeft en schakel meteen een interim jurist van Law & More in. De reden om een interim jurist in te schakelen is voor ieder bedrijf verschillend.

Zo kan het zijn dat u een mutatie binnen uw bedrijf heeft, een zieke medewerker, achterstallig werk wilt inhalen of dat u zeker wilt weten dat een project goed gaat. Allerlei verschillende problemen, die opgelost kunnen worden door het inschakelen van een interim jurist van Law & More.

Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf niet maximaal presteert en dat kan negatieve gevolgen hebben. Het hoofddoel van het inschakelen van een interim jurist is dan ook om de kwaliteit van uw bedrijf te waarborgen. Dit kan doordat hij of zij een nieuwe en frisse blik geeft op uw onderneming. Aangezien de jurist ook gemakkelijker onafhankelijk knopen kan doorhakken, hoeft u niet lang te wachten met het maken van keuzes.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Advocaat

 Bel +31 (0) 40 369 06 80

Waarom kiezen voor Law & More?

USP Bereikbaar

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak
en komen met een doelgericht plan van aanpak

USP Review

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door 100% van onze cliënten aanbeveelt en beoordelen ze ons gemiddeld met een 9.4

“Bespreekt in kennismaking
gesprek een duidelijk plan
van aanpak. Is betrokken en
kan zich goed inleven in
het probleem van cliënt. ”

Interim jurist inschakelen

Wij van Law & More vinden het belangrijk dat er een prestatie tegenover staat wanneer u een interim jurist inschakelt. Daarom hebben wij juristen met jarenlange ervaring die ook de gespecialiseerde kennis van een advocaat hebben, zodat u ze meteen kunt inzetten. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort starten met een project, gaat u een reorganisaties tegemoet of neemt een medewerker tijdelijk verlof? Schakel dan één van de interim juristen van Law & More in.

Waarom een interim jurist van Law & More inschakelen?

Kennisniveau image

Kennisniveau

De interim juristen van Law & More
zijn al op kennisniveau

Geen vertraging image

Geen vertraging

Loop niet achter op werkzaamheden
en schakel een interim jurist in

Juridische kennis image

Juridische kennis

Onze interim juristen hebben ook
de kennis van een advocaat

Meteen inzetbaar image

Meteen inzetbaar

Haal achterstallig werk in aangezien u onze
interim juristen meteen kunt inzetten

Wanneer u een interim bedrijfsjurist inschakelt, is het van belang dat deze jurist op korte termijn inzetbaar is. Wij van Law & More streven ernaar dat onze interim juristen op korte termijn inzetbaar zijn voor uw bedrijf, zodat u zonder onderbreking door kunt werken. De juristen van Law & More staan u bij in de dagelijkse juridische gang van zaken, maar zijn ook in staat om werkzaamheden te verrichten die verwacht worden van een professionele advocaat. Verder kunnen onze specialisten samenwerken met uw juridische afdeling en met uw overige interne en externe adviseurs, maar kunnen zij ook zelfstandig grote projecten binnen uw onderneming oppakken en onafhankelijk advies geven. Heeft u een interim jurist nodig? Neem dan contact op met de advocaten van Law & More.

Interim jurist image

Wordt u graag juridisch bijgestaan door een advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Contact-orange

Verdieping op interim juristen

05.09.2018

Voor ondernemers is het verkrijgen van financiële zekerheid erg belangrijk. Wanneer u een overeenkomst met een andere partij sluit, wilt u dat de wederpartij zijn contractuele betalingsverplichtingen nakomt. Ook wanneer u een financiering verstrekt of investeringen aangaat ten behoeve van een ander, wilt u een garantie dat het door u verstrekte bedrag uiteindelijk terugbetaald wordt. Met andere worden, u wilt financiële zekerheid verkrijgen. Het verkrijgen van…

05.05.2017

Vandaag de dag groeit, als gevolg van de globalisering, de behoefte bij ondernemingen om personeelsleden over te plaatsen van het ene filiaal naar het andere. De Europese Unie heeft ervoor gekozen deze overplaatsing te faciliteren door het stellen van voorwaarden voor toegang en verblijf en vermindering van de administratieve lasten. Dit heeft zij geprobeerd te realiseren in richtlijn 2014/66/EU, ook wel de ICT-richtlijn genoemd. Bij besluit van 13 oktober 2016…

31.03.2017

Procederen is helaas iets dat net wat meer tijd in beslag neemt dan menig advocaat en cliënt wenst. In sommige zaken is het vanwege spoed niet mogelijk het vonnis van een normale procedure af te wachten. Indien dit ook het geval is in uw geschil, is het indien de zaak zich daartoe leent mogelijk een kort geding te starten. Dit is een zelfstandige gerechtelijke procedure in het burgerlijk recht, bedoeld voor zaken met een spoedeisend karakter…