facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl

Afspraak

Law & More Logo

Scheidingsadvocaat

SCHEIDINGSADVOCAAT

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES VOOR DE SCHEIDINGSADVOCAAT ADVOCATEN VAN LAW & MORE

Check Duidelijk.

Check Persoonlijk en goed bereikbaar.

Check Uw belang voorop.

Neem Contact Op
OF BEL +31 40 369 06 80

Gemakkelijk

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Scheidingsadvocaat

Voor iedereen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis. Daarom staan onze scheidingsadvocaten voor u klaar met persoonlijk advies.

Snelmenu

De eerste stap bij een scheiding is het inschakelen van een scheidingsadvocaat. Een scheiding wordt uitgesproken door de rechter en alleen een advocaat mag een verzoekschrift voor de scheiding indienen bij de rechtbank. Er zijn verschillende juridische aspecten bij een scheidingsprocedure waarover de rechter een oordeel velt. Voorbeelden van deze juridische aspecten zijn:

  • Hoe wordt uw gezamenlijke vermogen verdeeld?
  • Heeft uw ex-partner recht op een deel van uw pensioen?
  • Hoe zit het met de fiscale gevolgen van uw scheiding?
  • Heeft uw partner recht op partneralimentatie?
  • Zo ja, hoe hoog is de alimentatie?
  • En indien u kinderen heeft, hoe wordt de omgang geregeld?

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOCAAT
aylin.selamet@lawandmore.nl
BEL +31 40 369 06 80

Zaken waarbij onze scheidingsadvocaten u graag helpen

Kinderalimentatie

Kinderalimentatie

Een scheiding heeft grote impact op kinderen. Wij hechten veel waarde aan het belang van uw kinderen

scheiding aanvragen

Scheiding aanvragen

Wij hebben een persoonlijke aanpak en werken samen met u naar een passende oplossing voor de toekomst

Partneralimentatie

Partneralimentatie

Gaat u alimentatie betalen of ontvangen? En hoeveel alimentatie? Wij begeleiden en helpen u hiermee

Scheiden-van-tafel-en-bed

Scheiden van tafel en bed

Wilt u gescheiden gaan wonen? En via de wet getrouwd blijven? Wij staan u bij

Staat u op het punt om te gaan scheiden?

Dan zullen er ongetwijfeld veel zaken op u afkomen. Van het regelen van partner- en kinderalimentatie tot niet-financiële zaken als het opstellen van een voogdijplan: scheiden kan zowel vanuit emotioneel als juridisch opzicht een grote impact hebben.

Om u voor te bereiden hebben we in ons nieuwe whitepaper informatie gebundeld over zaken die bij het afwikkelen van een scheiding komen kijken. Download het bestand hieronder gratis, en doe inzichten op die u kunnen helpen om het scheidingsproces vlot te doorlopen.

Gratis download

Law & More - Download scheiden

De advocaten van Law & More zijn betrokkenen kunnen zich goed inleven in het probleem van de cliënt“

Stappenplan van onze scheidingsadvocaten

Wanneer u contact opneemt met ons kantoor krijgt u direct een van onze ervaren advocaten aan de lijn. Law & More onderscheidt zich van andere advocatenkantoren, doordat ons kantoor geen secretariaat kent en dat zorgt er voor dat wij korte lijnen hebben met onze cliënten. Wanneer u telefonisch contact opneemt met onze advocaten in verband met een echtscheiding, zullen zij u eerst een aantal vragen stellen. Vervolgens nodigen wij u uit op ons kantoor in Eindhoven, zodat we kunnen kennismaken met u. Indien u dat wenst, kan de afspraak ook telefonisch of via een videobespreking plaatsvinden.

Kennismakingsgesprek

  • Tijdens deze eerste afspraak kunt u uw verhaal doen en bekijken we de achtergrond van uw situatie. Ook zullen onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten de benodigde vragen stellen.
  • Vervolgens bespreken wij met u wat de specifieke stappen zijn die gezet moeten worden in uw situatie en brengen wij dit helder in kaart.
  • Verder geven wij tijdens deze bespreking aan hoe een echtscheidingsprocedure eruit ziet, wat u kunt verwachten, hoe lang de procedure over het algemeen zal duren, welke documenten wij nodig zullen hebben et cetera.
  • Zo heeft u er zelf ook een goed beeld bij en weet u wat er zit aan te komen. Aan de eerste half uur van deze bespreking zijn geen kosten verbonden. Indien u tijdens het gesprek al besluit dat u bijgestaan wilt worden door een van onze ervaren scheidingsadvocaten, noteren wij een aantal gegevens van u voor het opmaken van een overeenkomst van opdracht.

Wat cliënten over ons zeggen

Adequate benadering

Tom Meevis is gedurende de hele periode betrokken geweest bij de zaak, elke vraag die er van mijn kant was werd door hem snel en duidelijk beantwoord. Ik zal het kantoor (en met name Tom Meevis) dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en zakenrelaties.

Mieke
Hoogeloon

Hele goede behandeling van mijn zaak

Graag wil ik aylin erg bedanken voor haar inzet. Wij zijn heel blij met de uitkomst. Klant staat altijd centraal bij haar en wij zijn ontzettend goed geholpen. Kennis van zaken en hele goede communicatie. Echt een aanrader dit kantoor!

Sahin kara
Veldhoven

Juridisch gezien tevreden over de gegeven diensten

Mijn situatie is op een manier opgelost waarbij ik alleen maar kan zeggen dat het resultaat is zoals ik die wenste. Ik ben naar tevredenheid geholpen en de wijze waarop er gehandeld is door Aylin is te beschrijven als nauwkeurig, transparant en daadkrachtig.

Arsalan
Mierlo

Uitstekend resultaat en fijne samenwerking

Ik heb mijn zaak aan Law and More voorgelegd en ben snel, vriendelijk en vooral effectief geholpen. Het resultaat stelt mij zeer tevreden.

Sabine
Eindhoven

Ik had een probleem met mijn ex-werkgever en nam contact op met Law & More, ze waren erg aardig en attent in het bijzonder de persoon die mijn zaak uitvoerde, ik heb zeer goed en zeer accuraat advies gekregen evenals het gesprek met mijn ex-werkgever.

Victor Carlos De Melo Santos
Hoofddorp

Puikaus advokato rekomendacija

Rekomenduoju advokato Tom Meevis paslaugas. Profesionalus, patikimas, puikiai kalba angliskai, maloniai ir pagarbiai bendrauja. Dirba tiksliai, aiskiai, be nereikalingu klausimu ir negaisdamas laiko. Nuosirdi rekomendacija tautieciams lietuviams.

Vytautas
Vilnius

Foarte Multumita

Am fost foarte multumita de sericiile companiei Law and More.In special de serviciile domnului avocat Tom Meevis este un avocat excelent si o comunicare impresionanta fata de client.Recomand cu incredere

Dragulescu Nicoleta
Arad

Heeft me geholpen met de vaststellingsovereenkomst

Ik had een probleem met mijn werkgever over een vaststellingsovereenkomst, dus nam ik contact op met Law&More. De hulp van jullie kantoor, vooral het geduld en het constructieve advies van Aylin, was zeer nuttig voor mij. Met jullie hulp konden we de zaak succesvol oplossen.

CV
Delft
lees meer

Onze scheidingsadvocaat advocaten staan voor u klaar:

  • Direct contact met een advocaat

  • Korte Lijntjes en duidelijke afspraken

  • Beschikbaar voor al uw vragen

  • Verfrissend anders. Focus op klant

  • Snel, efficiënt en resultaatgericht

Vrijblijvend contact opnemen
OF BEL +31 40 369 06 80

Law and More Office

Overeenkomst van opdracht

Na de eerste bespreking ontvangt u van ons direct een overeenkomst van opdracht per e-mail. In deze overeenkomst staat bijvoorbeeld opgenomen dat wij u zullen adviseren en begeleiden tijdens uw echtscheiding. Ook sturen wij u de algemene voorwaarden toe die van toepassing zijn op onze diensten. U kunt de overeenkomst van opdracht digitaal ondertekenen.

Aan de slag

Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst van opdracht, gaan onze ervaren echtscheidingsadvocaten direct aan de slag met uw zaak. Bij Law & More wordt u op de hoogte gehouden van alle stappen die uw scheidingsadvocaat voor u zet. Alle stappen worden uiteraard eerst samen met u afgestemd.

In de praktijk wordt als eerste stap vaak een brief gestuurd aan uw partner met de echtscheidingsmededeling. Indien hij of zij al een scheidingsadvocaat heeft, wordt de brief gericht aan zijn of haar advocaat.

In deze brief geven we aan dat u wilt scheiden van uw partner en dat hij of zij geadviseerd wordt om een advocaat in de arm te nemen, voor zover dat nog niet is gebeurd. Indien uw partner al een advocaat heeft en wij de brief aan zijn of haar advocaat richten, sturen we over het algemeen een brief waarin uw wensen staan met betrekking tot bijvoorbeeld de kinderen, de woning, de inboedel et cetera.

Vervolgens kan de advocaat van uw partner reageren op deze brief en de wensen van uw partner kenbaar maken. In sommige gevallen wordt er dan een viergesprek ingepland, waarin we proberen om samen tot afspraken te komen.

Indien het onmogelijk is om met uw partner tot afspraken te komen, kunnen we het echtscheidingsverzoek ook direct indienen bij de rechtbank. Op die manier wordt de procedure gestart.

Wat meenemen naar scheidingsadvocaat?

Scheidingsadvocaat imageOm na het kennismakingsgesprek zo snel mogelijk de echtscheidingsprocedure te starten, zijn er een aantal documenten nodig. Onderstaande lijst geeft een indicatie van de benodigde documenten. Niet alle documenten zijn bij alle echtscheidingen noodzakelijk. Uw scheidingsadvocaat zal in uw specifieke geval aangeven welke documenten benodigd zijn om uw echtscheiding te kunnen regelen. De volgende papieren zijn in beginsel nodig:

  • Het trouwboekje of de samenlevingsovereenkomst.
  • Een akte met huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden. Dit geldt niet als u in gemeenschap van goederen bent getrouwd.
  • De hypotheekakte en bijbehorende correspondentie of de huurovereenkomst van het huis.
  • Overzicht van bankrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen .
  • Jaaropgaven, loonstrookjes en uitkeringsspecificaties.
  • De laatste drie aangiften van de inkomstenbelasting.
  • Wanneer u een onderneming heeft, de laatste drie jaarrekeningen.
  • Polis ziektekostenverzekering.
  • Overzicht van verzekeringen: op welke naam staan de verzekeringen?
  • Informatie over opgebouwde pensioenen. Waar is tijdens het huwelijk het pensioen opgebouwd? Wie waren de opdrachtgevers?
  • Wanneer er sprake is van schulden: verzamel de bewijsstukken en de hoogte en looptijd van de schulden.

Indien u wenst dat de echtscheidingsprocedure snel wordt gestart, is het verstandig om deze stukken alvast te verzamelen. Uw advocaat kan dan na het kennismakingsgesprek direct aan de slag met uw zaak!

Scheiden en kinderen

Wanneer er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk dat ook met hun behoeftes rekening wordt gehouden. Wij zorgen ervoor dat deze behoeftes zoveel mogelijk worden nageleefd in de regeling. Onze scheidingsadvocaten kunnen samen met u een ouderschapsplan opstellen waarin de verdeling van de zorg over uw kinderen na de scheiding wordt vastgelegd. Tevens kunnen wij voor u de hoogte van de te betalen of te ontvangen kinderalimentatie berekenen.

Bent u al gescheiden en heeft u een conflict over bijvoorbeeld de naleving van de partner- of kinderalimentatie? Of heeft u reden om aan te nemen dat uw ex-partner inmiddels over genoeg financiële middelen beschikt om voor zichzelf te zorgen? Ook in dit soort gevallen kunnen onze scheidingsadvocaten u voorzien van juridische bijstand.

Veelgestelde vragen scheiding

Wat kost het inschakelen van een advocaat?

Law & More werkt op basis van een uurtarief. Ons uurtarief bedraagt € 195,- exclusief 21 % BTW. Het eerste gesprek van een half uur is vrijblijvend. Law & More werkt niet op basis van door de overheid gesubsidieerde bijstand.

Wat is de werkwijze van Law & More?

De advocaten van Law & More zijn betrokken bij uw problemen. Wij bekijken uw situatie en bestuderen vervolgens uw juridische positie. Samen met u gaan we opzoek naar een duurzame oplossing voor uw geschil of probleem.

Hoe lang duurt een echtscheidingsprocedure?

Indien u het met elkaar eens bent, kunt u een gezamenlijke advocaat nemen. In dat geval kan de rechtbank binnen enkele weken bij beschikking de echtscheiding uitspreken. Wanneer u het niet eens bent met elkaar, zal ieder een eigen advocaat in de arm moeten nemen. In dat geval kan een echtscheiding maanden duren.

Is een rechtszitting noodzakelijk bij echtscheiding?

Indien u kiest voor een gezamenlijke echtscheiding hoeft er geen zitting plaats te vinden. Een eenzijdige echtscheiding wordt wel behandeld op een zitting bij de rechtbank.

Wat is mediation?

Bij mediation probeert u samen met de andere partij tot een oplossing te komen onder begeleiding van een mediator. Zolang er van beide kanten bereidheid bestaat om naar een oplossing te zoeken, heeft mediation kans van slagen.

Hoe verloopt een mediationproces?

Een mediationproces bestaat uit: een intakegesprek en verschillende sessies om tot afspraken te komen. Als overeenstemming wordt bereikt, worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd.

Wanneer ben ik gescheiden?

U bent gescheiden vanaf de datum waarop de beschikking waarbij de echtscheiding is uitgesproken is ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand van de gemeente waar u bent gehuwd.

Mijn ex-partner en ik worden het niet eens over de verdeling van de huwelijksgemeenschap, wat moeten we nu doen?

U kunt de rechter vragen om de (wijze van) verdeling van de huwelijksgemeenschap tussen u en uw ex-partner vast te stellen.

Wat moeten we doen met de gezamenlijke spullen?

Als u in gemeenschap van goederen bent gehuwd, kunt u deze spullen bij helften verdelen dan wel tegen een vergoeding van de waarde van de ander overnemen.

Ik wil in ons gemeenschappelijke huis blijven wonen, kan dat?

Uitgangspunt is dat u in de gezamenlijke woning kunt blijven wonen, mits u financieel in staat bent om de helft van een eventuele overwaarde aan uw ex-partner te voldoen en uw ex-partner uit de hoofdelijke aansprakelijkheid voor hypothecaire geldleningen te laten ontslaan.

Beëindiging ongehuwd samenwonen, hoe gaat het in zijn werk?

De financiële afwikkeling van een relatie kunt u buiten de rechter om regelen. Indien u samen kinderen heeft waarover u beiden het gezag uitoefent, bent u wettelijk verplicht een ouderschapsplan op te stellen.

Wat zijn de kosten van een echtscheiding?

De kosten van de advocaat zijn afhankelijk van de aan uw zaak te besteden tijd. De kosten van de rechtbank bedragen € 309,- (griffierecht). De kosten van de deurwaarder voor het laten betekenen van het echtscheidingsverzoekschrift bedragen ongeveer € 100,-.

Wat gebeurt er met het opgebouwde pensioen na echtscheiding?

De wettelijke regeling (pensioenverevening) houdt in dat u recht heeft op uitbetaling van 50% van het door uw ex-partner tijdens het huwelijk opgebouwde ouderdomspensioen. Indien beide partners daarmee akkoord zijn, kunt u uw aanspraken op ouderdoms- en partnerpensioen omzetten in een eigen, onafhankelijk recht op ouderdomspensioen (conversie) of kiezen voor een afwijkende verdeling.

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Een echtscheidingsconvenant is een overeenkomst tussen ex-partners waarin u afspraken kunt vastleggen als u gaat scheiden. U kunt o.a. denken aan financiële afspraken, afspraken over de kinderen en alimentatie. Indien het echtscheidingsconvenant onderdeel uitmaakt van de beschikking van de rechter, is het rechtens afdwingbaar.

Wat kan ik doen als mijn ex-partner zich niet houdt aan de regels in het echtscheidingsconvenant?

Indien het echtscheidingsconvenant onderdeel uitmaakt van de beschikking van de rechter, levert het echtscheidingsconvenant een executoriale titel op. Het is dan rechtens afdwingbaar.

Wat gebeurt er als ik getrouwd ben in gemeenschap van goederen?

Wanneer u bent getrouwd in gemeenschap van goederen, zijn in principe alle bezittingen en schulden van u en uw partner samengevoegd. Bij de echtscheiding geldt in dit geval dat alle bezittingen en schulden in beginsel gelijk tussen u worden gedeeld. Soms kan het zijn dat bepaalde zaken zijn uitgesloten, zoals een schenking of erfenis. Maar let op: sinds 2018 is de standaard om te trouwen in beperkte gemeenschap van goederen. Dit houdt in dat het vermogen dat voor het huwelijk is opgebouwd niet wordt meegenomen in de gemeenschap. Enkel het vermogen dat de getrouwde partners tijdens het huwelijk opbouwen, wordt gemeenschappelijk eigendom. Alles wat iemand voor het huwelijk aan privévermogen bezat, blijft dus uitgesloten. Alles wat vanaf het huwelijk aan bezittingen en/of schulden binnenkomt, wordt eigendom van beiden. Daarnaast blijven schenkingen en erfenissen persoonlijk bezit, ook gedurende het huwelijk. Een woning kan hierop een uitzondering zijn, indien deze voor het huwelijk gezamenlijk gekocht is.

Wat gebeurt er als ik ben getrouwd onder huwelijkse voorwaarden?

Op het moment van trouwen heeft u ervoor gekozen om de bezittingen en schulden gescheiden te houden. Als u willen scheiden, houdt dan rekening met eventuele opgenomen verrekenbedingen dan wel ander overeengekomen afspraken.

Wat is een verrekenbeding?

Verrekenbedingen zijn afspraken over het verrekenen of verdelen van bepaalde inkomsten en waarden. Hierin zijn twee vormen te onderscheiden: 1) Periodiek verrekenbeding: hierbij wordt aan het einde van elk jaar het resterende gespaard saldo op de rekening(en) eerlijk verdeeld. Daarbij wordt er dus gekozen om de privévermogens gescheiden te houden. De verrekening vindt plaats nadat de vaste lasten van het gezamenlijk opgebouwde vermogen is afgetrokken. 2) Finaal verrekenbeding: bij een scheiding is het ook mogelijk om gebruik te maken van het finaal verrekenbeding. U en uw partner verdelen dan het gezamenlijke vermogen op dezelfde manier alsof u in gemeenschap van goederen was getrouwd. Hierbij kan gekozen worden welke zaken niet worden meegenomen in de verdeling.

Wat zijn verknochte goederen? Welke goederen blijven buiten de gemeenschap?

Sommige goederen worden niet automatisch gekenmerkt als gemeenschappelijk eigendom van u en uw partner. Deze zaken dienen mogelijk niet meegenomen te worden tijdens een echtscheiding. Ook erfenissen of schenkingen blijven sinds 1 januari 2018 buiten de gemeenschap. Voor 1 januari 2018 was vereist dat hiervoor een uitsluitingsclausule in de schenkingsakte of het testament opgenomen moest zijn.

Wat gebeurt er als u samen in een huurwoning woont?

De rechter bepaalt wie na de echtscheiding in de woning mag blijven wonen, in het geval dat u er allebei in wilt blijven wonen. Het contract met de woningbouwvereniging of verhuurder moet dan gewijzigd worden, waarbij degene die het woonrecht toegewezen heeft gekregen als enige huurder wordt opgenomen. Diegene is dan ook verantwoordelijk voor de betalingen van huur en andere kosten.

Wat hoort wel en niet bij de inboedel?

Alles wat er in de woning, schuur, tuin en garage staat, ligt of hangt, valt onder de inboedel. Dat geldt ook voor de auto of andere voertuigen. Deze worden vaak apart in het convenant benoemd. Wat er niet hoort bij de inboedel zijn verknochte goederen, inbouwapparatuur in de keuken en bijvoorbeeld vastgelegde vloeren.

Scheidingsadvocaat

Scheidingsadvocaat

Veelgestelde vragen alimentatie

Hoe verloopt een alimentatieprocedure?

De alimentatieprocedure begint door het indienen van een verzoekschrift. De rechtbank zal vervolgens de andere partij in de gelegenheid stellen om een verweerschrift in te dienen. Als daar gebruik van wordt gemaakt, volgt een mondelinge behandeling van de procedure. De rechtbank doet vervolgens schriftelijk uitspraak.

Heb ik recht op partneralimentatie?

U heeft recht op partneralimentatie indien u gehuwd bent geweest of een geregistreerd partnerschap bent aangegaan en niet zelfstandig in de kosten van uw eigen levensonderhoud kunt voorzien.

Mijn ex-partner betaalt de alimentatie niet, wat kan ik doen?

U kunt uw ex-partner in gebreke stellen en een termijn stellen waarbinnen de alimentatie betaald moet worden. Betaalt uw ex-partner de alimentatie alsnog niet binnen de termijn, dan is er sprake van een tekortkoming. Indien de afspraken omtrent de alimentatie zijn opgenomen in een beschikking, heeft u hiermee een executoriale titel. U kunt dan buiten de rechter om de alimentatie op uw ex-partner verhalen. Is dit niet het geval, dan kunt u de bij de rechter nakoming vorderen.

Wat zijn de fiscale gevolgen van het betalen van alimentatie?

Partneralimentatie is fiscaal aftrekbaar voor de betaler en wordt gezien als belastbaar inkomen voor de ontvanger. Kinderalimentatie is niet fiscaal aftrekbaar of belast.

Veelgestelde vragen over kinderen in scheiding

Ik wil niet dat mijn kinderen bij mijn ex-partner wonen, kan ik hiervoor zorgen?

U kunt de rechtbank verzoeken om de woonplaats van uw kinderen bij u te laten vaststellen. De rechtbank neemt een zodanige beslissing als het meest in het belang van uw kinderen wordt geacht, rekening houdend met alle omstandigheden van het geval.

Wanneer moet je een ouderschapsplan maken en wat staat hierin?

Als u minderjarige kinderen heeft waarover u het gezamenlijk gezag heeft bent u verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Er dienen afspraken te worden gemaakt over het hoofdverblijf van de kinderen, de verdeling van de zorg, de wijze waarop beslissingen aangaande kinderen worden genomen, hoe informatie omtrent kinderen wordt uitgewisseld en over de verdeling van de kosten van de kinderen (kinderalimentatie).

Hoe zit het met het ouderlijk gezag na echtscheiding?

Na een echtscheiding behouden beide ouders het gezag, tenzij de rechtbank beslist dat het gezamenlijk ouderlijk gezag dient te worden beëindigd.

Wanneer heb ik recht op kinderalimentatie?

U hebt recht op kinderalimentatie indien u zelf onvoldoende inkomsten heeft om in de kosten van uw kinderen te voorzien.

Hoe wordt de hoogte van kinder-/partneralimentatie vastgesteld?

U mag samen de hoogte van de kinder-/partneralimentatie vaststellen. Deze afspraken kunt u vastleggen in een overeenkomst. Indien u deze afspraken door de rechtbank in de echtscheidingsbeschikking laat opnemen, zijn de afspraken rechtens afdwingbaar. Indien u er onderling niet uitkomt, kunt u de rechtbank verzoeken de hoogte van de alimentatie vast te leggen. De rechter houdt hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de inkomens, draagkracht, kindgebondenbudget en de omgangsregeling.

Wat gebeurt er met de spullen van de kinderen?

Deze spullen zijn eigendom van de kinderen zelf. Zij mogen dus zelf bepalen wat ermee gebeurt en bij welke ouder ze komen te staan. Indien de kinderen nog te jong zijn om dit te kunnen bepalen, dienen u en uw partner hier afspraken over te maken.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden in onze lijst met veel gestelde vragen, neem dan direct contact op met een van onze ervaren advocaten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en denken graag met u mee!

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Neem Contact Op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Law & More

facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl