Ons Team

Tom Meevis image

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Binnen Law & More houdt Tom zich bezig met de algemene praktijk. Hij is de onderhandelaar en procesrechtspecialist van het kantoor.

Maxim Hodak image

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Binnen Law & More richt Maxim zich op cliënten uit Euraziatische markten in Nederland op het gebied van Nederlands ondernemingsrecht, Nederlands handelsrecht, internationaal handelsrecht, bedrijfsfinanciering en fusies en overnames, opzetten en beheren van complexe internationale projecten en fiscaal / financieel structuren.

Binnen Law & More is Ruby vooral werkzaam op het gebied van het contractenrecht, het ondernemingsrecht en de bedrijfsjuridische dienstverlening. Zij wordt ook ingezet als interim jurist.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advocaat

Binnen Law & More is Aylin voornamelijk werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht, het arbeidsrecht en het migratierecht.

Yara Knoops

Yara Knoops

Legal Counsel

Binnen Law & More ondersteunt Yara het team waar nodig en houdt zij zich bezig met uiteenlopende juridische vraagstukken en het opstellen van (proces)stukken, zowel in het Nederlands als in het Russisch.

Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Legal Counsel

Binnen Law & More ondersteunt Sevinc het team waar nodig en houdt zij zich bezig met uiteenlopende juridische vraagstukken en het opstellen van (proces)stukken. Sevinc spreekt buiten Nederlands en Engels ook Russisch, Turks en Azeri.

Dounia el Attari

Dounia el Attari

Legal Counsel

Dounia ondersteunt het team waar nodig en stelt (juridische) stukken op. Ze studeert de masteropleiding Europees Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Max Mendor Photo

Max Mendor

Marketing Manager

Met zijn brede scala aan technische vaardigheden en kennis van de organisatie en het management van bedrijven is Max media- en marketingmanager bij Law & More.