facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl

Afspraak

Law & More Logo

Immigratie advocaat

IMMIGRATIE ADVOCAAT

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES VOOR DE IMMIGRATIE ADVOCATEN VAN LAW & MORE

Check Duidelijk.

Check Persoonlijk en goed bereikbaar.

Check Uw belang voorop.

Neem Contact Op
OF BEL +31 40 369 06 80

Gemakkelijk

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Immigratie advocaat

Het vreemdelingenrecht regelt kwesties met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Vreemdelingen zijn mensen die geen Nederlander zijn. Dat kunnen vluchtelingen zijn, maar ook familieleden van mensen die al in Nederland wonen. Ook kan het gaan om mensen die in Nederland willen komen werken.

Snelmenu

Onze immigratie advocaten helpen u graag verder wanneer u een verblijfs- of naturalisatieaanvraag wilt indienen voor uzelf, uw partner, een familielid of werknemer. Law & More kan u zowel advies geven als de gehele aanvraag voor u doen. Mocht uw aanvraag afgewezen zijn dan kunnen wij u ook helpen met het indienen van het bezwaar tegen het besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Heeft u een vraag voor een van onze immigratie advocaten? Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Voorbeelden van onderwerpen die wij graag voor u behandelen zijn onder meer:

Ruby van Kersbergen

ADVOCAAT
ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl
BEL +31 40 369 06 80

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

verblijfsvergunning aanvragen image

Wilt u graag in Nederland gaan wonen? Wij helpen u verder!

Gezinshereniging

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u? Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken? Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland laten verblijven en werken? Neem contact op

Tijdens het kennismakingsgesprek werd al meteen een duidelijk plan geschetst“

Verblijfsvergunning aanvragen

Onder reguliere verblijfsvergunningen vallen alle verblijfsvergunningen met uitzondering van asiel verblijfsvergunningen. De IND hanteert een restrictief toelatingsbeleid en een aanvraag van een verblijfsvergunning wordt eenvoudig afgewezen indien niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Onze immigratie advocaten hebben ervaring met het aanvragen van uiteenlopende soorten verblijfsvergunningen. Verblijfsvergunningen waarvoor wij een aanvraag kunnen indienen zijn onder meer:

 • Verblijfsvergunning gezinshereniging/ gezinsvorming;
 • Verblijfsvergunning zelfstandige;
 • Verblijfsvergunning EU-onderdaan;
 • Verblijfsvergunning kennismigrant
 • Verblijfsvergunning studie/ zoekjaar;
 • Verblijfsvergunning onbepaalde tijd;
 • Verblijfsvergunning voortgezet verblijf;
 • Machtiging voorlopig verblijf (MVV).

Wat cliënten over ons zeggen

Adequate benadering

Tom Meevis is gedurende de hele periode betrokken geweest bij de zaak, elke vraag die er van mijn kant was werd door hem snel en duidelijk beantwoord. Ik zal het kantoor (en met name Tom Meevis) dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en zakenrelaties.

Mieke
Hoogeloon

Hele goede behandeling van mijn zaak

Graag wil ik aylin erg bedanken voor haar inzet. Wij zijn heel blij met de uitkomst. Klant staat altijd centraal bij haar en wij zijn ontzettend goed geholpen. Kennis van zaken en hele goede communicatie. Echt een aanrader dit kantoor!

Sahin kara
Veldhoven

Juridisch gezien tevreden over de gegeven diensten

Mijn situatie is op een manier opgelost waarbij ik alleen maar kan zeggen dat het resultaat is zoals ik die wenste. Ik ben naar tevredenheid geholpen en de wijze waarop er gehandeld is door Aylin is te beschrijven als nauwkeurig, transparant en daadkrachtig.

Arsalan
Mierlo

Uitstekend resultaat en fijne samenwerking

Ik heb mijn zaak aan Law and More voorgelegd en ben snel, vriendelijk en vooral effectief geholpen. Het resultaat stelt mij zeer tevreden.

Sabine
Eindhoven

Ik had een probleem met mijn ex-werkgever en nam contact op met Law & More, ze waren erg aardig en attent in het bijzonder de persoon die mijn zaak uitvoerde, ik heb zeer goed en zeer accuraat advies gekregen evenals het gesprek met mijn ex-werkgever.

Victor Carlos De Melo Santos
Hoofddorp

Puikaus advokato rekomendacija

Rekomenduoju advokato Tom Meevis paslaugas. Profesionalus, patikimas, puikiai kalba angliskai, maloniai ir pagarbiai bendrauja. Dirba tiksliai, aiskiai, be nereikalingu klausimu ir negaisdamas laiko. Nuosirdi rekomendacija tautieciams lietuviams.

Vytautas
Vilnius

Foarte Multumita

Am fost foarte multumita de sericiile companiei Law and More.In special de serviciile domnului avocat Tom Meevis este un avocat excelent si o comunicare impresionanta fata de client.Recomand cu incredere

Dragulescu Nicoleta
Arad

Heeft me geholpen met de vaststellingsovereenkomst

Ik had een probleem met mijn werkgever over een vaststellingsovereenkomst, dus nam ik contact op met Law&More. De hulp van jullie kantoor, vooral het geduld en het constructieve advies van Aylin, was zeer nuttig voor mij. Met jullie hulp konden we de zaak succesvol oplossen.

CV
Delft
lees meer

Onze immigratierecht advocaten staan voor u klaar:

 • Direct contact met een advocaat

 • Korte Lijntjes en duidelijke afspraken

 • Beschikbaar voor al uw vragen

 • Verfrissend anders. Focus op klant

 • Snel, efficiënt en resultaatgericht

Vrijblijvend contact opnemen
OF BEL +31 40 369 06 80

Law and More Office

Nederlandse nationaliteit aanvragen

Indien u de Nederlandse nationaliteit wilt aanvragen, dient er een naturalisatieverzoek te worden ingediend. Het is vaak moeilijk om zelf te beoordelen of u in aanmerking komt voor Naturalisatie en de hulp van een goede immigratie advocaat is belangrijk, omdat de voorwaarden vaak erg ingewikkeld zijn.

Zorgvuldigheid bij de aanvraagprocedure naturalisatie is essentieel voor een succesvolle aanvraag. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van de Nederlandse nationaliteit? Law & More biedt u de juiste hulp en ondersteund u gedurende het gehele proces.

Gezinshereniging

Immigratie Image PhotoOok voor gezinshereniging gelden strenge voorwaarden. Is er aan een voorwaarde niet voldaan, dan wordt de aanvraag afgewezen. De volgende gezinsleden komen in aanmerking voor gezinshereniging.

 • een echtgeno(o)t(e);
 • een geregistreerd partner;
 • een ongehuwde partner;
 • minderjarige kinderen.

Een van de voorwaarden voor gezinshereniging zijn dat de aanvrager en het gezinslid allebei tenminste 21 jaar oud moeten zijn. Naast echtgenoten, geregistreerde partners, ongehuwde partners en minderjarige kinderen kunnen ook (on)gehuwde partners van hetzelfde geslacht in aanmerking komen voor gezinshereniging.

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken als kennismigrant, zelfstandig ondernemer of om hier kort te verblijven met een zakelijk visum? Onze immigratie advocaten adviseren zowel werknemers als werkgevers over de mogelijkheden en begeleiden hen bij de aanvraagprocedure.

Kennismigrant

Eén van de beste manieren om een buitenlandse werknemer legaal in Nederland te laten verblijven en werken, is door een verblijfsvergunning als kennismigrant aan te vragen. Een tewerkstellingsvergunning is dan namelijk niet vereist. De voorwaarde is wel dat de werkgever in Nederland is geregistreerd als erkent referent bij het IND. Daarnaast is het van belang dat de kennismigrant aan een bepaald inkomensvereiste voldoet. Ons team van immigratie advocaten kan u begeleiden en namens u een aanvraag indienen bij de IND. Wilt u dit graag? Neem dan contact op met Law & More.

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Neem Contact Op

Werken als zelfstandig ondernemer in Nederland Image


Bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u in Nederland aan de slag? Voor zelfstandige ondernemers uit Europa (alsmede uit Lichtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland) geldt in Nederland een vrije toegang. U kunt dan zonder visum, verblijfsvergunning of werkvergunning in Nederland aan de slag. Het enige wat u wel nodig heeft, is een geldig paspoort of ID. Bent u geen EU-burger, dan dient u met aantal belangrijke zaken rekening te houden…

Samen met uw partner in Nederland wonen


Wilt u graag samen met uw partner in Nederland wonen? Dan heeft u een verblijfsvergunning nodig. Om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning zullen u en uw partner aan meerdere voorwaarden moeten voldoen. Er gelden een aantal algemene en een aantal specifieke voorwaarden. De eerste algemene voorwaarde is dat u beiden over een geldig paspoort beschikt. Ook zal u een antecedentenverklaring in moeten vullen…

De Nederlandse Kennismigrantenregeling 2018


De Nederlandse arbeidsmarkt wordt steeds internationaler. Het aantal internationale werknemers binnen Nederlandse organisaties groeit. Voor mensen van buiten de Europese Unie is het mogelijk om als kennismigrant naar Nederland te komen. Maar wat wordt er verstaan onder een kennismigrant? Een kennismigrant is een hoogopgeleide buitenlander met de nationaliteit van een land buiten de EU…

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Law & More

facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl