IMMIGRATIE ADVOCAAT NODIG?
NEEM DIRECT CONTACT OP MET LAW & MORE

Contact-orange

IMMIGRATIE ADVOCAAT NODIG?
NEEM DIRECT CONTACT OP MET LAW & MORE

 

Contact-orange

Immigratie advocaat

Het vreemdelingenrecht regelt kwesties met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Vreemdelingen zijn mensen die geen Nederlander zijn. Dat kunnen vluchtelingen zijn, maar ook familieleden van mensen die al in Nederland wonen. Ook kan het gaan om mensen die in Nederland willen komen werken.

Onze immigratie advocaten helpen u graag verder wanneer u een verblijfs- of naturalisatieaanvraag wilt indienen voor uzelf, uw partner, een familielid of werknemer. Law & More kan u zowel advies geven als de gehele aanvraag voor u doen. Mocht uw aanvraag afgewezen zijn dan kunnen wij u ook helpen met het indienen van het bezwaar tegen het besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Heeft u een vraag voor een van onze immigratie advocaten? Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Voorbeelden van onderwerpen die wij graag voor u behandelen zijn onder meer:

• Verblijfsvergunningen;
• Naturalisatie;
• Gezinshereniging;
• Arbeidsmigratie;
• Kennismigranten;

Lonneke van Roekel Portrait

Lonneke van Roekel

Advocaat

 Bel +31 (0) 40 369 06 80

Immigratie advocaat

Het vreemdelingenrecht regelt kwesties met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Vreemdelingen zijn mensen die geen Nederlander zijn. Dat kunnen vluchtelingen zijn, maar ook familieleden van mensen die al in Nederland wonen. Ook kan het gaan om mensen die in Nederland willen komen werken.

Onze immigratie advocaten helpen u graag verder wanneer u een verblijfs- of naturalisatieaanvraag wilt indienen voor uzelf, uw partner, een familielid of werknemer. Law & More kan u zowel advies geven als de gehele aanvraag voor u doen. Mocht uw aanvraag afgewezen zijn dan kunnen wij u ook helpen met het indienen van het bezwaar tegen het besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Heeft u een vraag voor een van onze immigratie advocaten? Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Voorbeelden van onderwerpen die wij graag voor u behandelen zijn onder meer:

• Verblijfsvergunningen;
• Naturalisatie;
• Gezinshereniging;
• Arbeidsmigratie;
• Kennismigranten;

Lonneke van Roekel Image

Lonneke van Roekel

Advocaat

 Bel +31 (0) 40 369 06 80

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

Verblijfsvergunningen

Verblijfsvergunningen

Wilt u graag in Nederland gaan wonen?
Wij helpen u verder!

Gezinshereniging

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u?
Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken?
Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland
laten verblijven en werken? Neem contact op

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

Verblijfsvergunningen

Wilt u graag in Nederland gaan wonen? Wij helpen u verder!

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u? Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken? Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland laten verblijven en werken? Neem contact op

“Tijdens het
kennismakingsgesprek

werd al meteen een
duidelijk plan geschetst”

Verblijfsvergunning aanvragen

Onder reguliere verblijfsvergunningen vallen alle verblijfsvergunningen met uitzondering van asiel verblijfsvergunningen. De IND hanteert een restrictief toelatingsbeleid en een aanvraag van een verblijfsvergunning wordt eenvoudig afgewezen indien niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Onze immigratie advocaten hebben ervaring met het aanvragen van uiteenlopende soorten verblijfsvergunningen. Verblijfsvergunningen waarvoor wij een aanvraag kunnen indienen zijn onder meer:

• Verblijfsvergunning gezinshereniging/ gezinsvorming;
• Verblijfsvergunning zelfstandige;
• Verblijfsvergunning EU-onderdaan;
• Verblijfsvergunning kennismigrant
• Verblijfsvergunning studie/ zoekjaar;
• Verblijfsvergunning onbepaalde tijd;
• Verblijfsvergunning voortgezet verblijf;
• Machtiging voorlopig verblijf (MVV).

“Tijdens het
kennismakingsgesprek
werd al meteen een
duidelijk plan geschetst”

Verblijfsvergunning aanvragen

Onder reguliere verblijfsvergunningen vallen alle verblijfsvergunningen met uitzondering van asiel verblijfsvergunningen. De IND hanteert een restrictief toelatingsbeleid en een aanvraag van een verblijfsvergunning wordt eenvoudig afgewezen indien niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Onze immigratie advocaten hebben ervaring met het aanvragen van uiteenlopende soorten verblijfsvergunningen. Verblijfsvergunningen waarvoor wij een aanvraag kunnen indienen zijn onder meer:

• Verblijfsvergunning gezinshereniging/ gezinsvorming;
• Verblijfsvergunning zelfstandige;
• Verblijfsvergunning EU-onderdaan;
• Verblijfsvergunning kennismigrant
• Verblijfsvergunning studie/ zoekjaar;
• Verblijfsvergunning onbepaalde tijd;
• Verblijfsvergunning voortgezet verblijf;
• Machtiging voorlopig verblijf (MVV).

Nederlandse nationaliteit aanvragen

Indien u de Nederlandse nationaliteit wilt aanvragen, dient er een naturalisatieverzoek te worden ingediend. Het is vaak moeilijk om zelf te beoordelen of u in aanmerking komt voor Naturalisatie en de hulp van een goede immigratie advocaat is belangrijk, omdat de voorwaarden vaak erg ingewikkeld zijn. Zorgvuldigheid bij de aanvraagprocedure naturalisatie is essentieel voor een succesvolle aanvraag. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van de Nederlandse nationaliteit? Law & More biedt u de juiste hulp en ondersteund u gedurende het gehele proces.

Nederlandse nationaliteit aanvragen

Indien u de Nederlandse nationaliteit wilt aanvragen, dient er een naturalisatieverzoek te worden ingediend. Het is vaak moeilijk om zelf te beoordelen of u in aanmerking komt voor Naturalisatie en de hulp van een goede immigratie advocaat is belangrijk, omdat de voorwaarden vaak erg ingewikkeld zijn. Zorgvuldigheid bij de aanvraagprocedure naturalisatie is essentieel voor een succesvolle aanvraag. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van de Nederlandse nationaliteit? Law & More biedt u de juiste hulp en ondersteund u gedurende het gehele proces.

Gezinshereniging

sample1X1_

Ook voor gezinshereniging gelden strenge voorwaarden. Is er aan een voorwaarde niet voldaan, dan wordt de aanvraag afgewezen. De volgende gezinsleden komen in aanmerking voor gezinshereniging.

• een echtgeno(o)t(e);
• een geregistreerd partner;
• een ongehuwde partner;
• minderjarige kinderen.

Een van de voorwaarden voor gezinshereniging zijn dat de aanvrager en het gezinslid allebei tenminste 21 jaar oud moeten zijn. Naast echtgenoten, geregistreerde partners, ongehuwde partners en minderjarige kinderen kunnen ook (on)gehuwde partners van hetzelfde geslacht in aanmerking komen voor gezinshereniging.

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken als kennismigrant, zelfstandig ondernemer of om hier kort te verblijven met een zakelijk visum? Onze immigratie advocaten adviseren zowel werknemers als werkgevers over de mogelijkheden en begeleiden hen bij de aanvraagprocedure.

Kennismigrant

Eén van de beste manieren om een buitenlandse werknemer legaal in Nederland te laten verblijven en werken, is door een verblijfsvergunning als kennismigrant aan te vragen. Een tewerkstellingsvergunning is dan namelijk niet vereist. De voorwaarde is wel dat de werkgever in Nederland is geregistreerd als erkent referent bij het IND. Daarnaast is het van belang dat de kennismigrant aan een bepaald inkomensvereiste voldoet. Ons team van immigratie advocaten kan u begeleiden en namens u een aanvraag indienen bij de IND. Wilt u dit graag? Neem dan contact op met Law & More.

Gezinshereniging

Ook voor gezinshereniging gelden strenge voorwaarden. Is er aan een voorwaarde niet voldaan, dan wordt de aanvraag afgewezen. De volgende gezinsleden komen in aanmerking voor gezinshereniging.

• een echtgeno(o)t(e);
• een geregistreerd partner;
• een ongehuwde partner;
• minderjarige kinderen.

Een van de voorwaarden voor gezinshereniging zijn dat de aanvrager en het gezinslid allebei tenminste 21 jaar oud moeten zijn. Naast echtgenoten, geregistreerde partners, ongehuwde partners en minderjarige kinderen kunnen ook (on)gehuwde partners van hetzelfde geslacht in aanmerking komen voor gezinshereniging.

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken als kennismigrant, zelfstandig ondernemer of om hier kort te verblijven met een zakelijk visum? Onze immigratie advocaten adviseren zowel werknemers als werkgevers over de mogelijkheden en begeleiden hen bij de aanvraagprocedure.

Kennismigrant

Eén van de beste manieren om een buitenlandse werknemer legaal in Nederland te laten verblijven en werken, is door een verblijfsvergunning als kennismigrant aan te vragen. Een tewerkstellingsvergunning is dan namelijk niet vereist. De voorwaarde is wel dat de werkgever in Nederland is geregistreerd als erkent referent bij het IND. Daarnaast is het van belang dat de kennismigrant aan een bepaald inkomensvereiste voldoet. Ons team van immigratie advocaten kan u begeleiden en namens u een aanvraag indienen bij de IND. Wilt u dit graag? Neem dan contact op met Law & More.

sample1X1_

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Contact-orange

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Contact-orange