Het vreemdelingenrecht regelt kwesties met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Vreemdelingen zijn mensen die geen Nederlander zijn. Dat kunnen vluchtelingen zijn, maar ook familieleden van mensen die al in Nederland wonen. Ook kan het gaan om mensen die in Nederland willen komen werken.

IMMIGRATIE ADVOCAAT
VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES LAW & MORE ADVOCATEN

Check Verfrissend anders. Focus op klant.

Check Law & More werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

Check Wij zijn bereikbaar. Ook vandaag.

IMMIGRATIE ADVOCAAT. VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES LAW & MORE ADVOCATEN

Check Verfrissend anders. Focus op klant.

Check Law & More werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

Check Wij zijn bereikbaar. Ook vandaag.

Immigratie advocaat

Het vreemdelingenrecht regelt kwesties met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Vreemdelingen zijn mensen die geen Nederlander zijn. Dat kunnen vluchtelingen zijn, maar ook familieleden van mensen die al in Nederland wonen. Ook kan het gaan om mensen die in Nederland willen komen werken.
Snelmenu

Onze immigratie advocaten helpen u graag verder wanneer u een verblijfs- of naturalisatieaanvraag wilt indienen voor uzelf, uw partner, een familielid of werknemer. Law & More kan u zowel advies geven als de gehele aanvraag voor u doen. Mocht uw aanvraag afgewezen zijn dan kunnen wij u ook helpen met het indienen van het bezwaar tegen het besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Heeft u een vraag voor een van onze immigratie advocaten? Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Voorbeelden van onderwerpen die wij graag voor u behandelen zijn onder meer:

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Advocaat

 Bel +31 (0) 40 369 06 80

Waarom kiezen voor Law & More?

USP Bereikbaar

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak
en komen met een doelgericht plan van aanpak

USP Review

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door 100% van onze cliënten aanbeveelt en beoordelen ze ons gemiddeld met een 9.4

“Tijdens het
kennismakingsgesprek

werd al meteen een
duidelijk plan geschetst”

Verblijfsvergunning aanvragen

Onder reguliere verblijfsvergunningen vallen alle verblijfsvergunningen met uitzondering van asiel verblijfsvergunningen. De IND hanteert een restrictief toelatingsbeleid en een aanvraag van een verblijfsvergunning wordt eenvoudig afgewezen indien niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Onze immigratie advocaten hebben ervaring met het aanvragen van uiteenlopende soorten verblijfsvergunningen. Verblijfsvergunningen waarvoor wij een aanvraag kunnen indienen zijn onder meer:

• Verblijfsvergunning gezinshereniging/ gezinsvorming;
• Verblijfsvergunning zelfstandige;
• Verblijfsvergunning EU-onderdaan;
• Verblijfsvergunning kennismigrant
• Verblijfsvergunning studie/ zoekjaar;
• Verblijfsvergunning onbepaalde tijd;
• Verblijfsvergunning voortgezet verblijf;
• Machtiging voorlopig verblijf (MVV).

Nederlandse nationaliteit aanvragen

Indien u de Nederlandse nationaliteit wilt aanvragen, dient er een naturalisatieverzoek te worden ingediend. Het is vaak moeilijk om zelf te beoordelen of u in aanmerking komt voor Naturalisatie en de hulp van een goede immigratie advocaat is belangrijk, omdat de voorwaarden vaak erg ingewikkeld zijn. Zorgvuldigheid bij de aanvraagprocedure naturalisatie is essentieel voor een succesvolle aanvraag. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van de Nederlandse nationaliteit? Law & More biedt u de juiste hulp en ondersteund u gedurende het gehele proces.

• Bent u een particulier?
• Heeft u behoefte aan juridisch advies?
• Wilt u duidelijk inzicht krijgen in uw juridische positie?

Neem direct contact op via de button.
We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

Verblijfsvergunningen image

Verblijfsvergunningen

Wilt u graag in Nederland gaan wonen? Wij helpen u verder!

Gezinshereniging image

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u? Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie image

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken? Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland laten verblijven en werken? Neem contact op

Immigratie advocaat

Gezinshereniging

Ook voor gezinshereniging gelden strenge voorwaarden. Is er aan een voorwaarde niet voldaan, dan wordt de aanvraag afgewezen. De volgende gezinsleden komen in aanmerking voor gezinshereniging.

• een echtgeno(o)t(e);
• een geregistreerd partner;
• een ongehuwde partner;
• minderjarige kinderen.

Een van de voorwaarden voor gezinshereniging zijn dat de aanvrager en het gezinslid allebei tenminste 21 jaar oud moeten zijn. Naast echtgenoten, geregistreerde partners, ongehuwde partners en minderjarige kinderen kunnen ook (on)gehuwde partners van hetzelfde geslacht in aanmerking komen voor gezinshereniging.

Arbeidsmigratie


Wilt u naar Nederland komen om hier te werken als kennismigrant, zelfstandig ondernemer of om hier kort te verblijven met een zakelijk visum? Onze immigratie advocaten adviseren zowel werknemers als werkgevers over de mogelijkheden en begeleiden hen bij de aanvraagprocedure.

Kennismigrant

Eén van de beste manieren om een buitenlandse werknemer legaal in Nederland te laten verblijven en werken, is door een verblijfsvergunning als kennismigrant aan te vragen. Een tewerkstellingsvergunning is dan namelijk niet vereist. De voorwaarde is wel dat de werkgever in Nederland is geregistreerd als erkent referent bij het IND. Daarnaast is het van belang dat de kennismigrant aan een bepaald inkomensvereiste voldoet. Ons team van immigratie advocaten kan u begeleiden en namens u een aanvraag indienen bij de IND. Wilt u dit graag? Neem dan contact op met Law & More.

Wilt u graag contact met een advocaat uit Eindhoven over dit onderwerp?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Persoonlijk advies

Verdieping over emigreren

03.04.2020

Bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u in Nederland aan de slag? Voor zelfstandige ondernemers uit Europa (alsmede uit Lichtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland) geldt in Nederland een vrije toegang. U kunt dan zonder visum, verblijfsvergunning of werkvergunning in Nederland aan de slag. Het enige wat u wel nodig heeft, is een geldig paspoort of ID. Bent u geen EU-burger, dan dient u met aantal belangrijke zaken rekening te houden…

07.06.2018

Wilt u graag samen met uw partner in Nederland wonen? Dan heeft u een verblijfsvergunning nodig. Om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning zullen u en uw partner aan meerdere voorwaarden moeten voldoen. Er gelden een aantal algemene en een aantal specifieke voorwaarden. De eerste algemene voorwaarde is dat u beiden over een geldig paspoort beschikt. Ook zal u een antecedentenverklaring in moeten vullen…

05.02.2018

De Nederlandse arbeidsmarkt wordt steeds internationaler. Het aantal internationale werknemers binnen Nederlandse organisaties groeit. Voor mensen van buiten de Europese Unie is het mogelijk om als kennismigrant naar Nederland te komen. Maar wat wordt er verstaan onder een kennismigrant? Een kennismigrant is een hoogopgeleide buitenlander met de nationaliteit van een land buiten de EU…