Law & More is een dynamisch multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht. Het kantoor is gevestigd in Eindhoven en Amsterdam.

Met haar ondernemingsrechtelijke en fiscale achtergrond, combineert Law & More de know-how van een groot corporate en fiscaal kantoor met de aandacht en maatwerkservice die u verwacht van een boetiek kantoor. Wij zijn internationaal met betrekking tot de scope en de aard van onze diensten en we werken voor een range van geavanceerde lokale en internationale clienten, van vennootschappen en instellingen tot individuen.

EEN MULTIDISCIPLINAIR ADVOCATENKANTOOR

Law & More is een dynamisch Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het kantoor is gevestigd in Eindhoven en Amsterdam.

Law & More geeft u de aandacht en maatwerkservice die u nodig heeft. Het kantoor is internationaal met betrekking tot de scope en de aard van haar diensten en werkt voor een range van geavanceerde lokale en internationale cliënten, zowel vennootschappen en instellingen als particulieren.

Law & More heeft een toegewijd team van meertalige juristen en fiscalisten tot haar beschikking met een kennis op de gebieden contractenrecht, vennootschapsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht, immigratierecht, familierecht, intellectueel eigendomsrecht, bestuursrecht en strafrecht. Het kantoor is ook gespecialiseerd in het fiscaal optimaal structureren van activa en activiteiten, energierecht, financieel recht en vastgoedtransacties.

Of de cliënt nu een multinational, een MKB-bedrijf, een startup, een instelling of een particulier is, onze aanpak blijft hetzelfde: met totale toewijding toegankelijk en responsief zijn voor de behoefte van de cliënt.

Law and More Office

Advocatenkantoor Eindhoven en Amsterdam

Law & More biedt ook diensten op het gebied van geschilbeslechting en procedures. Het maakt van te voren een weloverwogen inschatting van de kansen en risico’s van alle  procedures. Het assisteert cliënten van de vroege stadia tot de eind fase van de procedure, waarbij ze haar werk baseert op een weloverwogen strategie. Het kantoor werkt ook als outsourced in-house counsel voor diverse lokale en internationale bedrijven.

Tevens heeft het kantoor deskundigheid in het voeren van complexe onderhandelingen en mediation procedures. Tenslotte bieden wij clienten in-company cursussen aangepast aan de behoeften van hun werknemers over een breed scala van onderwerpen, die van belang zijn voor de betreffende onderneming.

Op deze website kunt u verdere informatie vinden over Law & More. Indien u een specifieke juridische aangelegenheid wenst te bespreken of indien u een vraag heeft over onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ons kantoor is lid van het LCS netwerk van advocaten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Brussel en Valencia.

“Law & More gaat voortvarend te werk is vasthoudend en houdt de tegenpartij onder druk”

ONZE FILOSOFIE

Onze reputatie is gebouwd op diepgaande toewijding om de individuele wensen te adresseren van elk van onze clienten ongeacht of het gaat om multinationale ondernemingen, lokale bedrijven, uitbreidende innovatieve ondernemingen of particulieren. Wij streven er naar onze cliënten te ondersteunen op de meest effectieve manier om hun doelstellingen te bereiken, waarbij wij de vaak complexe omgeving in beschouwing nemen waarin ze werken en hun business ontwikkelen.

Onze cliënten staan in het centrum van onze dienstverlening. Law & More is daarom volledig toegewijd om te werken aan onze professionele geloofwaardigheid en integriteit. Vanaf onze oprichting zijn we er op gericht geweest op getalenteerde en toegewijde advocaten en belastingadviseurs aan te trekken die de beste resultaten leveren voor onze cliënten. Hun tevredenheid vormt de basis voor wat we zijn en wat we doen.

05.04.2019

Op grond van Europese regelgeving zijn lidstaten verplicht om een UBO-register in te stellen. UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner, ofwel uiteindelijk belanghebbende. Het UBO register in Nederland treedt vanaf 2020 in werking. Dit brengt met zich mee dat ondernemingen en rechtspersonen vanaf 2020 verplicht zijn om hun (in)directe eigenaren te registreren. Een deel van de persoonsgegeven van de UBO, zoals de naam en het economisch belang…

28.01.2019

Een vergoeding voor affectieschade was tot voor kort in het Nederlandse recht niet mogelijk. Affectieschade is immateriële schade die bestaat uit het verdriet dat wordt veroorzaakt door een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is, waarbij er sprake is van ernstig gewond raken of het overlijden van een naaste. De vergoeding heeft meer een symbolisch karakter, aangezien een vergoeding in werkelijkheid geen compensatie kan bieden voor het verdriet van een naaste…

07.01.2019

De laatste weken wordt veel over het klimaatakkoord gesproken. Voor veel mensen is het echter onduidelijk wat het klimaatakkoord precies is en inhoud. Het begint allemaal bij het Klimaatakkoord van Parijs. Dit is een afspraak tussen bijna alle landen ter wereld om klimaatverandering tegen te houden en de opwarming van de aarde te beperken. Dit akkoord gaat per 2020 in. Om de doelen uit het Klimaatakkoord van Parijs te behalen, moeten in Nederland…

ONZE CLIËNTEN

Nederland is al lang een attractieve jurisdictie voor bedrijven om hun EU en wereldwijde activiteiten te structureren, om te investeren, te ontwikkelen en om zaken te doen. Nederland heeft voortdurend en groot aantal technologische en andere geavanceerde multinationale bedrijven gehuisvest. Verder zijn de inwoners van Nederland al van oudsher internationaal gericht.

Onze praktijk voor corporate clients is gericht op een breed scala van internationaal actieve ondernemingen zoals beursgenoteerde en particuliere bedrijven, zowel in Nederland gevestigd als uit het buitenland.

Onze praktijk van private clients van Law & More richt zich op veeleisende individuen en internationale families, die hun ondernemingsactiviteiten via de Nederlandse jurisdictie hebben gestructureerd. Onze internationale cliënten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden. Het gaat om succesvolle zakenmensen, hooggekwalificeerde expats en andere personen met belangen en bezittingen in verschillende jurisdicties.

Onze corporate en private clients ontvangen elk een hoge kwaliteit van maatwerk, toewijding en vertrouwelijkheid in dienstverlening speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan hun specifieke behoeften en eisen.

Onze cliënten Image

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Legal Counsel

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Legal Counsel

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Contact Advocaat Eindhoven