Over ons

Law and More TeamLaw & More is een dynamisch multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht. Het kantoor is gevestigd in Eindhoven en Amsterdam.

Met haar ondernemingsrechtelijke en fiscale achtergrond, combineert Law & More de know how van een groot corporate en fiscaal kantoor met de aandacht en maatwerkservice die u verwacht van een boetiek kantoor. Wij zijn internationaal met betrekking tot de scope en de aard van onze diensten en we werken voor een range van geavanceerde lokale en internationale cliënten, van vennootschappen en instellingen tot individuen.

Law & More heeft tot haar beschikking een toegewijd team van meertalige juristen en fiscalisten met een diepgaande kennis op de gebieden contractenrecht, vennootschapsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Het kantoor is ook gespecialiseerd in het fiscaal optimaal structureren van activa en activiteiten, energierecht, financieel recht en vastgoedtransacties.

Of u nu een multinational, een MKB-bedrijf, een startup of een particulier bent, u zult zien dat onze aanpak hetzelfde blijft: totale toewijding om toegankelijk en responsief te zijn voor uw behoeften, op alle tijden.

Law & More biedt ook diensten op het gebied van geschilbeslechting en procedures. Het maakt van te voren een weloverwogen inschatting van de kansen en risico’s van alle procedures. Het assisteert clienten van de vroege stadia tot de eind fase van de procedure, waarbij ze haar werk baseert op een weloverwogen strategie. Het kantoor werkt ook als outsourced in-house counsel voor diverse lokale en internationale bedrijven.

Tevens heeft het kantoor deskundigheid in het voeren van complexe onderhandelingen en mediation procedures.  Tenslotte bieden wij cliënten in-company cursussen aangepast aan de behoeften van hun werknemers over een breed scala van onderwerpen, die van belang zijn voor de betreffende onderneming.

Op onze website kunt u verdere informatie vinden over Law & More. Indien u een specifieke juridische aangelegenheid wenst te bespreken of indien u een vraag heeft over onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ons kantoor is lid van het LCS netwerk van advocaten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Brussel en Valencia.