Heeft u een juridisch probleem? En wilt u dat graag opgelost zien? Waar normale advocaten enkel juridische kennis en een kritische blik bieden, bieden de advocaten van Law & More nog iets extra’s. Wij hebben namelijk een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Wij bieden niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesbegeleider, maar staan ook voor u klaar als sparringpartner. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

ADVOCAAT UIT EINDHOVEN NODIG?
NEEM CONTACT OP

Contact-orange

Advocaat Eindhoven

Heeft u een juridisch probleem? En wilt u dat graag opgelost zien? Waar normale advocaten enkel juridische kennis en een kritische blik bieden, bieden de advocaten van Law & More nog iets extra’s. Onze advocaten uit Eindhoven vormen namelijk een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Wij bieden niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesbegeleider, maar staan ook voor u klaar als sparringpartner. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Onze advocaten uit Eindhoven gaan voor u de strijd aan. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om op te komen voor zijn eigen rechten en daarom streven wij naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten. Dan weet u zeker dat uw investering zichzelf terugbetaalt.

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing partner/ advocaat

 Bel +31 (0) 40 369 06 80

Advocatenkantoor Eindhoven en Amsterdam

“Law & More gaat
voortvarend te werk
is vasthoudend en houdt
de tegenpartij goed onder druk”

De expertises van Law & More Eindhoven

Law & More is o.a. actief op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en compliance. Bent u op zoek naar een ander rechtsgebied? Bekijk dan onze expertises pagina waarop al onze rechtsgebieden staan.

Law & More treedt op voor ondernemers in verschillende branches, zoals industrie, vervoer, landbouw, gezondheidszorg en retail. Daarbij hebben onze advocaten in Eindhoven veel ervaring in het werken voor innovatieve bedrijven en het helpen en begeleiden van start – ups. Onze advocaten zijn gewend om te werken op het gebied van technologie, onderzoek, ontwikkeling, het vestigen van intellectuele eigendomsrechten, licentiëring en het uitbreiden van uitvindingen.

Advocatenkantoor Eindhoven

Bent u op zoek naar de kennis van een groot corporate kantoor? Maar wilt u toch persoonlijk contact hebben, zoals bij een klein boetiek kantoor? Dan is Law & More het advocatenkantoor uit Eindhoven voor u. Wij werken voor een range van lokale en internationale cliënten, vennootschappen, instellingen en particulieren.

Onze advocaten in Eindhoven bieden u meer service dan andere kantoren. Zo heeft ons kantoor in Eindhoven ruime openingstijden en zijn wij ook s ‘avonds en in het weekend geopend (ma/vr 8.00 – 22.00, za/zo 9.00 – 17.00). Verder zijn wij gewend om zo snel mogelijk te werken, waardoor u bij ons niet lang hoeft te wachten op de beantwoording van uw mail of voordat u één van onze medewerkers aan de telefoon heeft.

Advocatenkantoor Eindhoven Image

Nieuws

05.04.2019

Op grond van Europese regelgeving zijn lidstaten verplicht om een UBO-register in te stellen. UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner, ofwel uiteindelijk belanghebbende. Het UBO register in Nederland treedt vanaf 2020 in werking. Dit brengt met zich mee dat ondernemingen en rechtspersonen vanaf 2020 verplicht zijn om hun (in)directe eigenaren te registreren. Een deel van de persoonsgegeven van de UBO, zoals de naam en het economisch belang…

28.01.2019

Een vergoeding voor affectieschade was tot voor kort in het Nederlandse recht niet mogelijk. Affectieschade is immateriële schade die bestaat uit het verdriet dat wordt veroorzaakt door een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is, waarbij er sprake is van ernstig gewond raken of het overlijden van een naaste. De vergoeding heeft meer een symbolisch karakter, aangezien een vergoeding in werkelijkheid geen compensatie kan bieden voor het verdriet van een naaste…

07.01.2019

De laatste weken wordt veel over het klimaatakkoord gesproken. Voor veel mensen is het echter onduidelijk wat het klimaatakkoord precies is en inhoud. Het begint allemaal bij het Klimaatakkoord van Parijs. Dit is een afspraak tussen bijna alle landen ter wereld om klimaatverandering tegen te houden en de opwarming van de aarde te beperken. Dit akkoord gaat per 2020 in. Om de doelen uit het Klimaatakkoord van Parijs te behalen, moeten in Nederland…

Ons Team

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Contact Advocaat Eindhoven