Heeft u een juridisch probleem? En wilt u dat graag opgelost zien? Waar normale advocaten enkel juridische kennis en een kritische blik bieden, bieden de advocaten van Law & More nog iets extra’s. Wij hebben namelijk een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Wij bieden niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesbegeleider, maar staan ook voor u klaar als sparringpartner. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

ADVOCAAT UIT EINDHOVEN NODIG?
NEEM CONTACT OP

Contact-orange

Advocaat Eindhoven

Heeft u een juridisch probleem? En wilt u dat graag opgelost zien? Waar normale advocaten enkel juridische kennis en een kritische blik bieden, bieden de advocaten van Law & More nog iets extra’s. Onze advocaten uit Eindhoven vormen namelijk een ijzersterk team dat praktisch en persoonlijk te werk gaat. Wij bieden niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesbegeleider, maar staan ook voor u klaar als sparringpartner. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Snelmenu

Onze advocaten uit Eindhoven gaan voor u de strijd aan. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om op te komen voor zijn eigen rechten en daarom streven wij naar een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten. Dan weet u zeker dat uw investering zichzelf terugbetaalt.

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing partner/ advocaat

 Bel +31 40 369 06 80

Advocatenkantoor Eindhoven en Amsterdam

“Law & More gaat
voortvarend te werk
is vasthoudend en houdt
de tegenpartij goed onder druk”

De expertises van Law & More Eindhoven

Law & More is o.a. actief op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en compliance. Bent u op zoek naar een ander rechtsgebied? Bekijk dan onze expertises pagina waarop al onze rechtsgebieden staan.

Law & More treedt op voor ondernemers in verschillende branches, zoals industrie, vervoer, landbouw, gezondheidszorg en retail. Daarbij hebben onze advocaten in Eindhoven veel ervaring in het werken voor innovatieve bedrijven en het helpen en begeleiden van start – ups. Onze advocaten zijn gewend om te werken op het gebied van technologie, onderzoek, ontwikkeling, het vestigen van intellectuele eigendomsrechten, licentiëring en het uitbreiden van uitvindingen.

Advocatenkantoor Eindhoven

Bent u op zoek naar de kennis van een groot corporate kantoor? Maar wilt u toch persoonlijk contact hebben, zoals bij een klein boetiek kantoor? Dan is Law & More het advocatenkantoor uit Eindhoven voor u. Wij werken voor een range van lokale en internationale cliënten, vennootschappen, instellingen en particulieren.

Onze advocaten in Eindhoven bieden u meer service dan andere kantoren. Zo heeft ons kantoor in Eindhoven ruime openingstijden en zijn wij ook s ‘avonds en in het weekend geopend (ma/vr 8.00 – 22.00, za/zo 9.00 – 17.00). Verder zijn wij gewend om zo snel mogelijk te werken, waardoor u bij ons niet lang hoeft te wachten op de beantwoording van uw mail of voordat u één van onze medewerkers aan de telefoon heeft.

Advocatenkantoor Eindhoven Image

Nieuws

15.06.2020

Wanneer u gaat scheiden verandert er veel in uw gezin. Als u kinderen heeft zal de impact van een scheiding ook voor hun heel groot zijn. Vooral jongere kinderen kunnen er moeite mee hebben als hun ouders gaan scheiden. In alle gevallen is het belangrijk dat de stabiele thuisomgeving van de kinderen zo min mogelijk wordt geschaad. Het is belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om samen met de kinderen afspraken te maken over het gezinsleven ná de scheiding…

04.06.2020

Eenieder kan in aanraking komen met ontslag. De kans is groot, zeker in deze onzekere tijd dat de beslissing met betrekking tot ontslag door de werkgever wordt genomen. Echter, wanneer de werkgever wil overgaan tot ontslag, dient hij nog altijd zijn beslissing op een van de specifieke ontslaggronden te baseren, goed te onderbouwen en het bestaan daarvan te bewijzen. Er zijn acht limitatieve wettelijke ontslaggronden.De meest relevante grond die op…

10.04.2020

In de afgelopen jaren heeft internet een enorme vlucht toegenomen. Steeds meer en steeds vaker brengen wij onze tijd door in de onlinewereld. Met de komst van online bankrekeningen, betaalmogelijkheden, marktplaatsen en betaalverzoeken regelen we steeds meer niet alleen persoonlijke maar ook financiële zaken online. Met slechts één klik op de knop is het vaak geregeld. Het internet heeft ons veel gebracht…

Ons Team

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Contact Advocaat Eindhoven