Bent u een ondernemer of een particulier die zich geconfronteerd ziet met een juridisch probleem en ziet u het graag opgelost? Neem dan contact op met Law & More, onze advocaten helpen u graag verder! Bij Law & More begrijpen we dat, of u nu ondernemer of particulier bent, elke juridische kwestie er een te veel is en dat elke juridische kwestie een grote impact kan hebben op uw leven. In tegenstelling tot de meeste advocatenkantoren biedt Law & More u daarom iets extra’s. Waar de meeste advocatenkantoren enkel kennis hebben van het afgebakende deel van ons recht en routinematig werkzaamheden verrichten, biedt Law & More u naast uitgebreide en specifieke juridische kennis een snelle service en een persoonlijke benadering.

ADVOCAAT TE EINDHOVEN NODIG?
NEEM CONTACT OP MET LAW & MORE!

Contact-orange

Advocaat te Eindhoven

Bent u een ondernemer of een particulier die zich geconfronteerd ziet met een juridisch probleem en ziet u het graag opgelost? Neem dan contact op met Law & More, onze advocaten helpen u graag verder! Bij Law & More begrijpen we dat, of u nu ondernemer of particulier bent, elke juridische kwestie er een te veel is en dat elke juridische kwestie een grote impact kan hebben op uw leven. In tegenstelling tot de meeste advocatenkantoren biedt Law & More u daarom iets extra’s.

Snelmenu

Waar de meeste advocatenkantoren enkel kennis hebben van het afgebakende deel van ons recht en routinematig werkzaamheden verrichten, biedt Law & More u naast uitgebreide en specifieke juridische kennis een snelle service en een persoonlijke benadering. Zo zijn onze advocaten experts op het gebied van familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en compliance. En als het om bedrijven gaat, treedt Law & More op voor ondernemers in verschillende branches, zoals industrie, transport, landbouw, zorg en retail. Bent u op zoek naar een ander rechtsgebied? Neem dan eens een kijkje op onze expertisepagina waarop al onze rechtsgebieden staan vermeld.

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing partner/ advocaat

 Bel +31 40 369 06 80

“Law & More gaat
voortvarend te werk
is vasthoudend en houdt
de tegenpartij goed onder druk”

De expertise van Law & More

Ongeacht het soort juridische kwestie, onze Law & More-advocaten kunnen u begeleiden en bijstaan vanaf het begin tot het einde van elk juridisch proces, op basis van een goed doordachte, geavanceerde strategie. Ons advocatenkantoor biedt ook juridische geschillenbeslechting en procesvoering aan zowel bedrijven als particulieren en voert evenwichtige beoordelingen uit van de kansen en risico’s voorafgaand aan alle juridische procedures. En als het om een juridische procedure gaat, gaan onze advocaten uit Eindhoven voor u vechten. Wij vinden immers dat iedereen de kans moet krijgen om op te komen voor zijn eigen rechten. Daarom streven wij ook naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten, zodat u zeker weet dat uw investering zichzelf terugverdient. Law & More biedt echter niet alleen juridische dienstverlening als adviseur en procesadvocaat, maar staat ook voor u klaar als sparringpartner.

Advocaat Eindhoven

Advocatenkantoor te Eindhoven

Verder hebben wij naast onze uitgebreide kennis van het Nederlandse (proces) recht veel internationale ervaring. Ons kantoor is niet alleen internationaal qua omvang en aard van de dienstverlening, maar ook qua aanbod van geavanceerde lokale en internationale klanten. Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een toegewijd team van meertalige advocaten en juristen, die onder meer de Russische taal beheersen. Dus of u nu een buitenlandse onderneming dan wel een particulier bent of u bent geconfronteerd met een juridische kwestie met betrekking tot een buitenlandse tegenpartij, de advocaten van Law & More staan voor u klaar! Benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dus bent u op zoek naar de kennis van een groot advocatenkantoor? Maar wilt u toch graag persoonlijk contact, zoals bij een klein boutique kantoor? Dan is Law & More hét advocatenkantoor in Eindhoven voor u. Law & More is een dynamisch, multidisciplinair advocatenkantoor, gevestigd op het Science Park in Eindhoven, ook wel Silicon Valley van Nederland genoemd, dat werkt voor een breed scala aan lokale en internationale cliënten, bedrijven, instellingen en particulieren. Onze advocaten in Eindhoven bieden u meer service dan andere kantoren. Zo heeft ons kantoor in Eindhoven ook ruime openingstijden en zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend geopend (ma t/ m vr 8.00 – 22.00, za/ zo 9.00 – 17.00 uur). Verder zijn we gewend om zo snel mogelijk te werken, zodat u niet lang hoeft te wachten tot wij uw mail beantwoorden of voordat u een van onze medewerkers aan de lijn heeft.

15.06.2020

Wanneer u gaat scheiden verandert er veel in uw gezin. Als u kinderen heeft zal de impact van een scheiding ook voor hun heel groot zijn. Vooral jongere kinderen kunnen er moeite mee hebben als hun ouders gaan scheiden. In alle gevallen is het belangrijk dat de stabiele thuisomgeving van de kinderen zo min mogelijk wordt geschaad. Het is belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om samen met de kinderen afspraken te maken over het gezinsleven ná de scheiding…

04.06.2020

Eenieder kan in aanraking komen met ontslag. De kans is groot, zeker in deze onzekere tijd dat de beslissing met betrekking tot ontslag door de werkgever wordt genomen. Echter, wanneer de werkgever wil overgaan tot ontslag, dient hij nog altijd zijn beslissing op een van de specifieke ontslaggronden te baseren, goed te onderbouwen en het bestaan daarvan te bewijzen. Er zijn acht limitatieve wettelijke ontslaggronden.De meest relevante grond die op…

10.04.2020

In de afgelopen jaren heeft internet een enorme vlucht toegenomen. Steeds meer en steeds vaker brengen wij onze tijd door in de onlinewereld. Met de komst van online bankrekeningen, betaalmogelijkheden, marktplaatsen en betaalverzoeken regelen we steeds meer niet alleen persoonlijke maar ook financiële zaken online. Met slechts één klik op de knop is het vaak geregeld. Het internet heeft ons veel gebracht…

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Eindhoven voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Contact Advocaat Eindhoven