Eurazië en GOS Desk

Law & More beschikt ook over kennis van de Euraziatische markten en de mentaliteiten van de verschillende landen binnen Eurazië. Eurazië is de benaming voor het gebied dat Europa en Azië omvat. Wij hebben het hier voornamelijk over de landen van Eurazie buiten West-Europa. Wij hebben al vele cliënten bijgestaan uit deze landen. De kennis van deze markten combineren wij met onze expertise over de verschillende Nederlandse en internationale rechtsgebieden. Door middel van deze unieke combinatie kunnen wij Euraziatische ondernemingen en particulieren optimaal van dienst zijn.

Ondernemingen en particulieren uit Rusland, de CIS, Oekraïne en Azië die binnen Nederland actief zijn, kunnen wij bijstaan door middel van juridisch en fiscaal advies. Wij kunnen u adviseren over fusies en overnames, vastgoedtransacties en fiscale en vennootschappelijke structurering van uw onderneming.

Ook indien u als bedrijf voornemens bent u te vestigen op de Nederlandse- of Benelux markt kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u bijvoorbeeld assisteren bij het sluiten van diverse overeenkomsten of beoordelen wat de voor u meest geschikte oprichtingsvorm is. Tijdens iedere stap in het proces van het vestigen in Nederland kunt u voor juridische ondersteuning rekenen op Law & More.