Praktische zaken

PRAKTISCHE ZAKEN

De opdracht

Praktische zakenWanneer u ons advocatenkantoor de opdracht geeft uw belangen te behartigen, leggen we dit neer in een overeenkomst van opdracht. Deze overeenkomst beschrijft de afspraken die wij met u hebben besproken. Deze betreffen de werkzaamheden diewij voor u gaan verrichten, ons honorarium, de vergoeding van onkosten en de toepassing van onze algemene voorwaarden. Bij de uitvoering van de overeenkomst van opdracht wordt rekening gehouden met de geldende regelgeving, waaronderde regels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Uw opdracht zal worden uitgevoerd door de advocaat waar u contact mee heeft, met dien verstande dat deze advocaat onderdelen van zijn werkzaamheden onder zijn verantwoordelijkheid en toezicht door één van de andere advocaten, juristen of adviseurs mag laten uitvoeren. De advocaat zal hierbij handelen op een wijze als van een redelijk bekwaam en redelijk handelend advocaat mag worden verwacht. Gedurende dit proces zal uw advocaat op de hoogte houden van de ontwikkelingen, voortgang en wijzigingen in uw zaak. Tenzij anders is afgesproken zullen wij zoveel mogelijk de te verzenden correspondentie aan u in concept voorleggen met het verzoek ons mede te delen of de inhoud juist is en u akkoord gaat met de verzending daarvan.

U bent vrij om de overeenkomst van opdracht tussentijds te beëindigen. Wij zullen op basis van de bestede uren een einddeclaratie naar u toezenden. Indien een fixed fee is afgesproken en is er een begin is gemaakt met de werkzaamheden, kan deze fixed fee of een deel ervan helaas niet worden gerestitueerd.

Bedrijfsjurist

Onze bedrijfsjuristen hebben een specialistische kijk en staan u bij in het ondernemerschap

Interim jurist

Tijdelijk een jurist nodig? Zorg voor voldoende juridische ondersteuning dankzij Law & More

Immigratie advocaat Image

Wij behandelen zaken die te maken hebben met toelating, verblijf, uitzetting en vreemdelingen

Advocaat ondernemingsrechtAdvocaat ondernemingsrecht

Met het ondernemingsrecht krijgt iedere ondernemer te maken. Bereid uzelf hierop goed voor

Financiën

Het is afhankelijk van de opdracht hoe de financiële afspraken gemaakt worden. Law & More is bereid om vooraf een inschatting of opgave van met de opdracht samenhangende kosten te geven. Dit kan soms in een vaste prijsafspraak resulteren. Wij houden rekening met de financiële positie van onze cliënten en zijn altijd bereid met onze cliënten mee te denken. De kosten van onze juridische dienstverlening die lang lopen en gebaseerd zijn op uurtarief worden periodiek in rekening gebracht. Bij de start van de werkzaamheden kunnen wij vragen om een voorschot. Dit is ter dekking van de eerste kosten. Dit voorschot wordt later verrekend. Mochten er minder uren zijn gewerkt dan overeenkomt met de hoogte van het voorschot dan wordt het niet gebruikte deel van het voorschot gerestitueerd voor zover het voorschot een aantal vooraf te betalen uren betreft.

U ontvangt altijd een duidelijke specificatie van het aantal bestede uren en de werkzaamheden. U kunt hier altijd een toelichting over vragen bij uw advocaat. Het overeengekomen uurtarief is beschreven in de opdrachtbevestiging. Als niet anders is overeengekomen zijn genoemde bedragen exclusief BTW. Ook kan het zijn dat u kosten als griffierecht, deurwaarderskosten, uittreksels, reis- en verblijfkosten en verzendkosten verschuldigd bent. Deze zogenaamde verschotten brengen wij apart bij u in rekening. In zaken die langer lopen dan één jaar kan jaarlijks het overeengekomen tarief met een indexeringspercentage worden aangepast. Graag vragen wij u om de declaratie van uw advocaat binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen. Als niet tijdig wordt betaald, zijn wij gerechtigd de werkzaamheden (tijdelijk) op te schorten. Als het u niet lukt de declaratie te voldoen binnen de gestelde termijn, verzoeken wij u dat aan ons kenbaar te maken. Als daartoe voldoende aanleiding is, kunnen ter beoordeling van de advocaat nadere afspraken worden gemaakt. Deze worden schriftelijk vastgelegd.

Law & More is niet aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Derhalve biedt Law & More geen gesubsidieerde rechtsbijstand. Wilt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (“een toevoeging”), wordt u geadviseerd om contact op te nemen met een ander advocatenkantoor.

Identificatieplicht

In onze hoedanigheid van advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau gevestigd in Nederland, zijn we verplicht om de Nederlandse en Europese anti witwas en fraude wetgeving (WWFT) na te komen die ons oplegt om duidelijk bewijs te verkrijgen over de identiteit van onze cliënt alvorens wij diensten kunnen leveren en een leveranciersrelatie kunnen starten. Het kan daarom zijn dat in dit kader een uittreksel van de Kamer van Koophandel en/of inzage of een kopie van een geldig legitimatiebewijs wordt gevraagd. Meer hierover kunt u lezen op Ken uw Klant Verplichtingen.

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden samen met de overeenkomst van opdracht naar u toegezonden. De algemene voorwaarden zijn ook te vinden via Algemene Voorwaarden.

Klachtenregeling

Wij hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze cliënten. Ons kantoor zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In het geval u desondanks ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening verzoeken wij u ons dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken en te bespreken met uw advocaat. Wij zullen in overleg met u zo snel mogelijk een oplossing voor het gerezen probleem proberen te vinden. Deze oplossing zullen wij altijd schriftelijk aan u bevestigen. Mocht het toch niet lukken om samen tot een oplossing te komen beschikt ons kantoor ook over een kantoorklachtenregeling. Deze kantoorklachtenregeling kunt u vinden op Kantoorklachtenregeling.

Wat cliënten over ons zeggen

Zeer klantvriendelijke dienstverlening en perfecte begeleiding!
Dhr. Meevis heeft mij bijgestaan in een arbeidsrechtelijke casus. Dit heeft hij, samen met zijn assistent Yara, in totaliteit professioneel en zeer integer gedaan. Naast zijn kwaliteiten als professionele advocaat bleef hij ten aller tijde een gelijke, een mens met ziel, dat gaf een verwarmd en veilig gevoel. Ik stapte hopeloos met lood in de schoenen zijn kantoor binnen met mijn handen in het haar, dhr. Meevis gaf me al direct het gevoel dat ik mijn haren los kon laten en hij het vanaf dat moment over zou nemen, zijn woorden werden daden en zijn beloftes werden nagekomen. Het fijnst vind ik het directe contact, ongeacht dag/tijdstip, hij was daar wanneer ik hem nodig had! Een topper! Bedankt Tom!

Nora
Eindhoven

Alles goed geregeld
Vanaf begin af aan een goede klik met de advocate, zij hielp ons de juiste weg te bewandelen en haalde mogelijke onzekerheden weg. Zij was duidelijk en een mensenmens wat wij als erg prettig hebben ervaren. Zij maakte de informatie duidelijk en door haar wisten we precies wat we moesten doen en wat ons te wachten stond. Een erg prettige ervaring met Law and more, maar vooral met de advocate waar wij contact mee hebben gehad.

Vera
Helmond

Zeer deskundige en vriendelijke mensen
Zeer goede en professionele (juridische ) dienstverlening. Communicatie en samenwerking ging erg goed en snel. Ik ben geholpen door dhr. Tom Meevis
en mw. Aylin Selamet. Kortom, ik heb een goede ervaring gehad met dit kantoor.

Mehmet
Eindhoven

Snel en adequaat
Hele fijne en snelle samenwerking. Heel erg fijn dat er bijna een 24 uurs service is.
Fijne persoonlijke benadering!

Roland
Eindhoven

Erg tevreden
Ik ben erg tevreden met de service van Law & More. Er werd enorm goed en snel gecommuniceerd, hierdoor was datgene waarvoor ik hulp nodig had, snel opgelost.
Hij gaat snel, direct en zorgvuldig aan het werk. Echt een aanrader!

Zoë
Eindhoven

Snel contact en erg vriendelijk
Ik had snel een advocaat nodig. Gelukkig konden jullie mij erg snel helpen.
Dank u wel voor alle zorgen en hulp!

Jennifer
Eindhoven

Professional highly qualified help
I was assisted in the divorce process. I received the highly qualified help of a professional team. An important point in cooperation is a personal approach to the client, taking into account the specific situation and interests of the client.

Albina
Oegstgeest

Great communication and success for my case
Tom gave me perfect assitance in my case and my objective is achieved thanks to him.

John
Eindhoven

Fantastisch!
Ik stapte met loodschoenen het kantoor binnen, met een brief van de gemeente in mijn handen dat mijn kinderdagverblijf gesloten zal worden. Maar het bezwaarschrift was zo professioneel opgesteld, dat mijn kinderdagverblijf na hoorzitting en al open mag blijven! Top werk geleverd!

Syndra Osepa
Eindhoven

Deskundig en vertrouwend wekkend
Er werd goed geluisterd. Kreeg uitleg over de aanpak en wat ik kon verwachten.

Mary
Bladel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Bespreekt in kennismaking gesprek een duidelijk plan van aanpak.
Is betrokken en kan zich goed inleven in het probleem van cliënt.
Houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Zeer snelle beantwoording van mail zelfs in het weekend.
Gaat voortvarend te werk, is vasthoudend en houdt tegenpartij goed onder druk.

Theo
Eindhoven

Ons Team

Managing Partner / Advocaat

Partner / Advocaat

Ruby van Kersbergen

ADVOCAAT

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Law & More
Cart Overview