Speciale Gebieden

Eurazië is de term voor het geografische gebied dat bestaat uit Europa en Azië. We combineren de kennis van deze markten met onze expertise van de verschillende Nederlandse en internationale jurisdicties. Door deze unieke combinatie zijn wij in staat om de volledige service te bieden aan Euraziatische bedrijven en particulieren.

Als onderneming die binnen deze sectoren opereert, kunt u allerlei lastige juridische vraagstukken tegenkomen. Immers, deze sectoren staan nooit stil, ze evolueren en zijn actief. Onze advocaten zijn experts op het juridisch gebied binnen deze sectoren en kunnen uw onderneming juridisch advies of hulp bieden, bijvoorbeeld over productaansprakelijkheid.

Hoewel een geschil de emoties hoog kan doen oplopen, met als gevolg dat beide partijen geen oplossing meer zien, geloven wij bij Law & More dat via mediation een gezamenlijke oplossing gevonden kan worden die alle betrokken partijen bevredigt. Gedurende het mediation proces houden de Law & More mediators niet alleen rekening met de belangen van beide partijen tijdens het overleg, maar garanderen zij ook juridische en emotionele bijstand.