Particuliere Cliënten

Law & More biedt onder meer specialistische begeleiding en advisering ter voorkoming en oplossing van juridische conflicten. Heeft u bijvoorbeeld een arbeidsrechtelijk probleem of wilt u dergelijke problemen juist voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een juridisch vraagstuk omtrent een arbeidsrechtovereenkomst, concurrentie- en relatiebeding, pensioen, cao’s, reorganisatie, arbeidsongeschiktheid of (collectief) ontslag, onze specialisten zoeken de beste weg naar uw einddoel.

Naast kennis op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken, beschikken onze specialisten ook over de benodigde kennis op het gebied van vastgoedzaken, waaronder huurrecht en de koop en verkoop van onroerend goed.

In de wereld van het vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht volgen juridische veranderingen elkaar in snel tempo op, waardoor u, als particulier, steeds vaker te maken krijgen met complexe vraagstukken. Zo kunnen er bijvoorbeeld onduidelijkheden of geschillen ontstaan over koopovereenkomsten, huurovereenkomsten of aannemingsovereenkomsten. Of het nu bestuursrechtelijke of civielrechtelijke kwesties zijn (op het gebied van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling, huur, koop, zakelijke rechten, bouw, schadevergoeding, aanbesteding); onze specialisten helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Wij geven u advies, staan u bij in onderhandelingen en vertegenwoordigen u zo nodig in een procedure. Samen met u analyseren we de situatie en bepalen we de tactiek.

Voor advies in beleggingszaken kunt u ook bij ons terecht.