Particuliere Cliënten

Als particulier kunt u op de meest uiteenlopende manieren met het recht in aanraking komen. Law & More staat particuliere cliënten bij op verschillende rechtsgebieden. Wij hebben expertise op het gebied van:

  • het personen- en familierecht;
  • het immigratierecht;
  • het arbeidsrecht;
  • het privacyrecht.

Of het nu gaat om een ingewikkelde echtscheiding, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, arbeidsovereenkomsten en ontslag of bescherming van uw persoonsgegevens, onze specialisten staan voor u klaar en zoeken naar de beste weg naar uw einddoel.

Allereerst analyseren wij uw situatie en bepalen we samen met u de tactiek en de route die we gaan volgen. We bespreken de tarieven die we hanteren en maken hier heldere afspraken over. Wij hechten veel waarde aan goede en duidelijke communicatie met onze cliënten en reageren daarom altijd snel en zijn betrokken bij uw zaak. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Korte, heldere lijnen tussen advocaat en cliënt zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.

Heeft u een juridisch probleem en de hulp nodig van een specialist? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies, staan u bij in onderhandelingen en vertegenwoordigen u zo nodig in een procedure bij de rechtbank.