facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl

Afspraak

Law & More Logo

Scheiding aanvragen

SCHEIDING AANVRAGEN ADVOCAAT

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES VOOR DE SCHEIDING AANVRAGEN ADVOCATEN VAN LAW & MORE

Check Duidelijk.

Check Persoonlijk en goed bereikbaar.

Check Uw belang voorop.

Neem Contact Op
OF BEL +31 40 369 06 80

Gemakkelijk

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Scheiding aanvragen

Wilt u een scheiding aanvragen? Dan heeft u voor de juridische afwikkeling een scheidingsadvocaat nodig. Law & More staat voor u klaar.

Snelmenu

Zodra u en uw partner gaan scheiden, dienen zich belangrijke vragen aan.

 • Wat komt er allemaal kijken bij een scheiding?
 • Wie blijft thuis wonen en wie verlaat het huis of wordt de woning verkocht?
 • Hoe wordt de zorg voor jullie kind(eren) geregeld?
 • Wat wordt er afgesproken over het betalen van kinder- en partneralimentatie?
 • En welke afspraken maken jullie over de verdeling van jullie bezittingen?

Heeft u juridische hulp nodig bij de afwikkeling van uw scheiding, het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan? Law & More helpt u bij het afronden van uw scheiding. Onze advocaten beschikken over specialistische kennis op het gebied van het familierecht. Wij staan u bij als u uw scheiding van uw partner wil aanvragen of als u en uw partner de scheiding in onderling overleg willen regelen.

ADVOCAAT
aylin.selamet@lawandmore.nl
BEL +31 40 369 06 80

Zaken waarbij onze scheidingsadvocaten u graag helpen

Een scheiding heeft grote impact op kinderen. Wij hechten veel waarde aan het belang van uw kinderen

Partneralimentatie

Gaat u alimentatie betalen of ontvangen? En hoeveel alimentatie? Wij begeleiden en helpen u hiermee

Scheidingsadvocaat

Gaat u alimentatie betalen of ontvangen? En hoeveel alimentatie? Wij begeleiden en helpen u hiermee

Wilt u gescheiden gaan wonen? En via de wet getrouwd blijven? Wij staan u bij

Staat u op het punt om te gaan scheiden?

Dan zullen er ongetwijfeld veel zaken op u afkomen. Van het regelen van partner- en kinderalimentatie tot niet-financiële zaken als het opstellen van een voogdijplan: scheiden kan zowel vanuit emotioneel als juridisch opzicht een grote impact hebben.

Om u voor te bereiden hebben we in ons nieuwe whitepaper informatie gebundeld over zaken die bij het afwikkelen van een scheiding komen kijken. Download het bestand hieronder gratis, en doe inzichten op die u kunnen helpen om het scheidingsproces vlot te doorlopen.

Gratis download

Law & More - Download scheiden

De advocaten van Law & More zijn betrokkenen kunnen zich goed inleven in het probleem van de cliënt“

Echtscheiding in onderling overleg

Als u en uw partner in staat zijn om onderling overleg te voeren en samen tot afspraken te komen, dan begeleiden wij u en uw partner bij het maken van duidelijke afspraken tijdens gesprekken op ons kantoor. Nadat er afspraken zijn gemaakt over de scheiding, zorgen wij ervoor dat deze juist en volledig worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Op het moment dat het echtscheidingsconvenant is opgesteld en door u en uw partner is ondertekend, kan de echtscheidingsprocedure vaak snel worden afgerond.

Wat cliënten over ons zeggen

Adequate benadering

Tom Meevis is gedurende de hele periode betrokken geweest bij de zaak, elke vraag die er van mijn kant was werd door hem snel en duidelijk beantwoord. Ik zal het kantoor (en met name Tom Meevis) dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en zakenrelaties.

Mieke
Hoogeloon

Hele goede behandeling van mijn zaak

Graag wil ik aylin erg bedanken voor haar inzet. Wij zijn heel blij met de uitkomst. Klant staat altijd centraal bij haar en wij zijn ontzettend goed geholpen. Kennis van zaken en hele goede communicatie. Echt een aanrader dit kantoor!

Sahin kara
Veldhoven

Juridisch gezien tevreden over de gegeven diensten

Mijn situatie is op een manier opgelost waarbij ik alleen maar kan zeggen dat het resultaat is zoals ik die wenste. Ik ben naar tevredenheid geholpen en de wijze waarop er gehandeld is door Aylin is te beschrijven als nauwkeurig, transparant en daadkrachtig.

Arsalan
Mierlo

Uitstekend resultaat en fijne samenwerking

Ik heb mijn zaak aan Law and More voorgelegd en ben snel, vriendelijk en vooral effectief geholpen. Het resultaat stelt mij zeer tevreden.

Sabine
Eindhoven

Ik had een probleem met mijn ex-werkgever en nam contact op met Law & More, ze waren erg aardig en attent in het bijzonder de persoon die mijn zaak uitvoerde, ik heb zeer goed en zeer accuraat advies gekregen evenals het gesprek met mijn ex-werkgever.

Victor Carlos De Melo Santos
Hoofddorp

Puikaus advokato rekomendacija

Rekomenduoju advokato Tom Meevis paslaugas. Profesionalus, patikimas, puikiai kalba angliskai, maloniai ir pagarbiai bendrauja. Dirba tiksliai, aiskiai, be nereikalingu klausimu ir negaisdamas laiko. Nuosirdi rekomendacija tautieciams lietuviams.

Vytautas
Vilnius

Foarte Multumita

Am fost foarte multumita de sericiile companiei Law and More.In special de serviciile domnului avocat Tom Meevis este un avocat excelent si o comunicare impresionanta fata de client.Recomand cu incredere

Dragulescu Nicoleta
Arad

Heeft me geholpen met de vaststellingsovereenkomst

Ik had een probleem met mijn werkgever over een vaststellingsovereenkomst, dus nam ik contact op met Law&More. De hulp van jullie kantoor, vooral het geduld en het constructieve advies van Aylin, was zeer nuttig voor mij. Met jullie hulp konden we de zaak succesvol oplossen.

CV
Delft
lees meer

Onze scheiding aanvragen advocaten staan voor u klaar:

 • Direct contact met een advocaat

 • Korte Lijntjes en duidelijke afspraken

 • Beschikbaar voor al uw vragen

 • Verfrissend anders. Focus op klant

 • Snel, efficiënt en resultaatgericht

Vrijblijvend contact opnemen
OF BEL +31 40 369 06 80

Eenzijdig scheiden

Helaas zijn de spanningen tussen ex-partners soms te hoog opgelopen waardoor het voeren van onderling overleg en het gezamenlijk maken van afspraken niet meer realistisch is. Dan kunt u bij ons terecht voor de vakkundige hulp van een scheidingsadvocaat die voor u onderhandelt over alle juridische aspecten. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Daarbij bekijken wij elk juridisch aspect zorgvuldig. Het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan vormen de basis voor uw toekomst en de toekomst van uw kind(eren). Daarom is het zeer belangrijk om samen met een advocaat van Law & More na te denken over de inhoud van deze documenten. Zo weet u zeker dat alle afspraken juridisch correct op papier komen te staan.

Echtscheidingconvenant

Een echtscheidingsconvenant, wat houdt dat in? Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijke overeenkomst tussen u en uw partner. In het convenant staan alle afspraken over onder meer partneralimentatie, de verdeling van de inboedel, de echtelijke woning, het pensioen en de verdeling van spaargeld.

Ouderschapsplan

Heeft u minderjarige kinderen? Dan is het opstellen van een ouderschapsplan verplicht. Het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan horen beide bij het verzoekschrift tot het aanvragen van een scheiding. In een ouderschapsplan worden afspraken vastgelegd over de woonsituatie van de kinderen, verdeling van vakanties, afspraken m.b.t. de opvoeding en bezoekregelingen. Wij helpen u bij het maken en vastleggen van de afspraken.

De volgende onderdelen zijn verplicht:

 • een verdeling van alle zorg- en opvoedingstaken, inclusief omgangsregeling;
 • afspraken over de manier waarop je elkaar informeert over de kinderen;
 • de hoogte en periode van de alimentatie die jij of je partner gaat betalen voor de opvoeding van de kinderen;
 • afspraken over wie bijzondere kosten betaald, zoals bijvoorbeeld kampeerweekenden van de sportclub.

Naast de verplichte onderdelen is het verstandig om afspraken vast te leggen over onderwerpen die u en uw partner belangrijk vinden. Hierbij kunt u denken aan:

 • afspraken omtrent schoolkeuze, medische behandeling, spaarrekeningen en lichaamsversieringen;
 • regels, bijvoorbeeld over bedtijden en straf geven;
 • contact met familie, zoals opa’s, oma’s, ooms en tantes.

Scheiden met kinderen

Een scheiding aanvragen heeft niet alleen een grote impact op het leven van u en uw partner, maar ook op dat van uw kind(eren). Een echtscheiding heeft als gevolg dat uw partner uw ex-partner wordt. Dit betekent echter niet dat uw ex-partner ook ex-ouder wordt. Samenwerken met uw ex-partner tijdens en na een scheiding vraagt om veel inzet. Toch zijn samenwerkende ouders van groot belang voor het welzijn van kinderen. Geen contact of verslechterd contact met een van de ouders kan ernstige nadelige gevolgen hebben voor een kind. Of u nu jonge of al wat oudere kinderen heeft, het is belangrijk dat hun belangen worden meegenomen in het echtscheidingsproces.

Om ervoor te zorgen dat uw kinderen zo min mogelijk onder de scheiding lijden is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Wij geven u juridisch advies en kunnen namens u onderhandelen.

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Neem Contact Op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Law & More

facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl