Waar andere advocatenkantoren slechts juridische bijstand bieden, gaan de advocaten van Law & More een stap verder. Wij hebben een ijzersterk, gespecialiseerd team, dat voor u klaar staat en samen met u tot een oplossing voor uw probleem komt. Onze specialisten in Amsterdam bieden juridische ondersteuning en staan u bij als adviseur en procesbegeleider, maar dienen ook als uw sparringpartner op juridisch gebied. Law & More levert service op maat. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

ADVOCAAT TE AMSTERDAM NODIG?
NEEM CONTACT OP MET LAW & MORE!

Contact-orange

Advocaat te Amsterdam

Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar specialistische kennis, zonder het persoonlijk contact uit het oog te verliezen? Dan is Law & More hét advocatenkantoor in Amsterdam voor u. Law & More is een dynamisch, multidisciplinair advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam dat de knowhow van een groot kantoor combineert met de aandacht en service op maat die u van een boutique kantoor mag verwachten.

Snelmenu

En waar andere advocatenkantoren alleen juridische bijstand bieden, gaan de advocaten van Law & More nog een stap verder. Onze specialisten in Amsterdam bieden niet alleen juridische ondersteuning en staan u bij als adviseur of procesadvocaat, maar de advocaten van Law & More zijn ook uw sparringpartner op juridisch gebied. We hebben een sterk, gespecialiseerd team van advocaten dat klaar staat om u te helpen bij het oplossen van uw juridische probleem. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing partner/ advocaat

 Bel +31 20 369 71 21

“Law & More gaat
voortvarend te werk
is vasthoudend en houdt
de tegenpartij goed onder druk”

De expertise van Law & More

Law & More is als advocatenkantoor actief op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en technologie, alsmede arbeidsrecht, immigratierecht en familierecht. Bent u op zoek naar een ander rechtsgebied? Kijk dan eens op onze expertisepagina waarop al onze rechtsgebieden staan vermeld. Onze advocaten zijn experts op alle genoemde gebieden en helpen u graag op elk gebied. Als het om bedrijven gaat, treedt Law & More op voor ondernemers in verschillende branches, zoals industrie, transport, landbouw, zorg en detailhandel. Daarnaast hebben onze advocaten in Amsterdam veel ervaring in het werken voor innovatieve bedrijven en het helpen of begeleiden van startups. Onze advocaten zijn gewend om te werken op het gebied van technologie, onderzoek, ontwikkeling, vestiging van intellectuele eigendomsrechten, licenties en uitvindingen.

Advocaat Amsterdam

Advocatenkantoor te Amsterdam

Naast onze uitgebreide kennis van het Nederlandse (proces) recht, is ons advocatenkantoor echt internationaal qua omvang en aard van onze dienstverlening en werkt het voor een scala aan geavanceerde Nederlandse en internationale cliënten, van bedrijven en instellingen tot particulieren. Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een toegewijd team van meertalige advocaten en juristen, die onder meer de Russische taal beheersen. Ze kunnen u begeleiden en bijstaan van het begin tot het einde van elk juridisch proces, waarbij ze zich baseren op een goed doordachte, geavanceerde strategie. Ongeacht de nationaliteit is het uitgangspunt bij Law & More dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om voor zijn eigen rechten op te komen. Onze advocaten streven dan ook naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor onze cliënten. Dit zorgt ervoor dat u juridische bijstand op hoog niveau krijgt en dat uw investering zichzelf terugverdient.

Dus waar gewone advocaten alleen juridische kennis en een kritische blik bieden, bieden onze advocaten in Amsterdam meer. Het Law & More team in Amsterdam werkt op een praktische en persoonlijke manier voor zowel internationale als nationale bedrijven en particulieren. Op ons kantoor in Amsterdam hebben we ruime openingstijden en zijn we ‘s avonds en in het weekend geopend. Onze advocaten zijn gewend snel te werken, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een antwoord op uw e-mail of voordat u een van onze medewerkers aan de lijn heeft. Ook buiten kantooruren kunt u altijd terecht bij één van onze advocaten. Snelheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u kunt rekenen op vlotte en gerichte communicatie. Interesse in onze service? Neem dan gerust contact met ons op. De advocaten van Law & More staan voor u klaar!

15.06.2020

Wanneer u gaat scheiden verandert er veel in uw gezin. Als u kinderen heeft zal de impact van een scheiding ook voor hun heel groot zijn. Vooral jongere kinderen kunnen er moeite mee hebben als hun ouders gaan scheiden. In alle gevallen is het belangrijk dat de stabiele thuisomgeving van de kinderen zo min mogelijk wordt geschaad. Het is belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om samen met de kinderen afspraken te maken over het gezinsleven ná de scheiding…

04.06.2020

Eenieder kan in aanraking komen met ontslag. De kans is groot, zeker in deze onzekere tijd dat de beslissing met betrekking tot ontslag door de werkgever wordt genomen. Echter, wanneer de werkgever wil overgaan tot ontslag, dient hij nog altijd zijn beslissing op een van de specifieke ontslaggronden te baseren, goed te onderbouwen en het bestaan daarvan te bewijzen. Er zijn acht limitatieve wettelijke ontslaggronden.De meest relevante grond die op…

10.04.2020

In de afgelopen jaren heeft internet een enorme vlucht toegenomen. Steeds meer en steeds vaker brengen wij onze tijd door in de onlinewereld. Met de komst van online bankrekeningen, betaalmogelijkheden, marktplaatsen en betaalverzoeken regelen we steeds meer niet alleen persoonlijke maar ook financiële zaken online. Met slechts één klik op de knop is het vaak geregeld. Het internet heeft ons veel gebracht…

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Wilt u weten wat Law & More als advocatenkantoor in Amsterdam voor u kan betekenen?
Neem dan telefonisch contact op via +31 20 369 71 21 of stuur een e-mail naar:

mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Contact Advocaat Eindhoven