Ruby is een nuchter persoon die doelgericht te werk gaat. Zij gaat tot het uiterste om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij heeft oog voor details waardoor zij zaken ontdekt die anderen over het hoofd zien. Daarmee kan zij een belangrijk verschil maken. Ruby houdt van een uitdaging en pakt deze graag met beide handen aan. Voor complexe juridische vraagstukken deinst zij niet terug.

R. (Ruby) van Kersbergen LLM

Ruby van Kersbergen

nuchter – doelgericht – accuraat

Ruby is een nuchter persoon die doelgericht te werk gaat. Zij gaat tot het uiterste om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij heeft oog voor details waardoor zij zaken ontdekt die anderen over het hoofd zien. Daarmee kan zij een belangrijk verschil maken. Ruby houdt van een uitdaging en pakt deze graag met beide handen aan. Voor complexe juridische vraagstukken deinst zij niet terug. Zij zal alles op alles zetten om u van een juridisch waterdicht advies te voorzien. Bovendien staan vertrouwelijkheid en eerlijkheid bij Ruby hoog in het vaandel.

Binnen Law & More is Ruby vooral werkzaam op het gebied van het contractenrecht, het ondernemingsrecht en de bedrijfsjuridische dienstverlening. Zij wordt ook ingezet als interim jurist. Verder zet Ruby zich ook in op het gebied van migratierecht.

In haar vrije tijd brengt Ruby veel tijd door met familie en vrienden, het liefst onder het genot van goed eten, en leert ze graag de Spaanse taal.