Contractenrecht

Iedere ondernemer of particulier heeft weleens te maken met het contractenrecht. Geschillen over de uitleg van een contract, de vraag of al dan niet correct is nagekomen en de gevolgen van gebrekkige nakoming zijn aan de orde van de dag.

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst? Worden afspraken die gemaakt zijn niet nagekomen en wilt u daarom een overeenkomst ontbinden? Of heeft u een geschil naar aanleiding van een overeenkomst? Dan helpen wij u graag.

Voorbeelden van onderwerpen die wij behandelen zijn onder meer:

  • het opstellen en beoordelen van contracten;
  • het beëindigen van contracten (opzeggen, ontbinden, vernietigen);
  • het in gebreke stellen bij het niet naleven van een contract;
  • het aanpakken van geschillen naar aanleiding van een overeenkomst;
  • het voeren van onderhandelingen over de inhoud van een contract.

No-nonsense mentaliteit

Het team van Law & More denkt met u mee en kijkt verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u weten wat Law & More voor u kan betekenen?

Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.