Wij willen u graag bedanken voor het kiezen van Law & More. Wij zijn een multidisciplinair advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Wat Law & More uniek maakt is dat wij het persoonlijke van een kleine boetiek winkel combineren met het kennisniveau van een groot advocatenkantoor. Wij hebben meerdere expertise gebieden. Bent u benieuwd welke? Bekijk dan onze expertise pagina. 

BEDANKT DAT U CONTACT HEEFT
OPGENOMEN MET LAW & MORE

WE STUREN U ZO SNEL MOGELIJK EEN REACTIE

U KIEST MET LAW & MORE

VOOR EEN RESULTAATGERICHT ADVOCATENKANTOOR

Law & More is een dynamisch multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht. Het kantoor is gevestigd in Eindhoven en Amsterdam.

Met haar ondernemingsrechtelijke en fiscale achtergrond, combineert Law & More de know-how van een groot corporate en fiscaal kantoor met de aandacht en maatwerkservice die u verwacht van een boetiek kantoor. Wij zijn internationaal met betrekking tot de scope en de aard van onze diensten en we werken voor een range van geavanceerde lokale en internationale clienten, van vennootschappen en instellingen tot individuen.

Law & More heeft tot haar beschikking een toegewijd team van meertalige juristen en fiscalisten met een diepgaande kennis op de gebieden contractenrecht, vennootschapsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Het kantoor is ook gespecialiseerd in het fiscaal optimaal structureren van activa en activiteiten, energierecht, financieel recht en vastgoedtransacties.

Tom Meevis

Tom Meevis

Managing Partner / Advocaat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Advocaat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advocaat

Yara-Knoops-photo-500-567

Yara Knoops

Legal Counsel

Advocaten en Belastingadviseurs

VISIONAIRE ADVOCATEN EN FISCALISTEN

Advocaat Eindhoven