facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl

Afspraak

Law & More Logo

Verblijfsvergunning aanvragen

VERBLIJFSVERGUNNING ADVOCAAT

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES VOOR DE VERBLIJFSVERGUNNING ADVOCATEN VAN LAW & MORE

Check Duidelijk.

Check Persoonlijk en goed bereikbaar.

Check Uw belang voorop.

Neem Contact Op
OF BEL +31 40 369 06 80

Gemakkelijk

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede en snelle

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Verblijfsvergunning aanvragen

Elke individuele situatie is uniek. Daarom hangt het van uw persoonlijke omstandigheden af of u een verblijfsvergunning kunt aanvragen en op grond van welke redenen dit zou kunnen.

Snelmenu

Dit stuk beperkt zich tot burgers met een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of van Zwitserland. Bent u EU/EER-onderdaan of Zwitser en wilt in Nederland verblijven, dan gelden er andere regels. In dit stuk wordt gesproken over de mogelijkheden tot werken in Nederland en samenwonen met uw partner of kind in Nederland.

Wilt u graag een aanvraag indienen voor een verblijfsvergunning? Onze immigratierecht advocaten kunnen u bijstaan in dit proces.

Ruby van Kersbergen

ADVOCAAT
ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl
BEL +31 40 369 06 80

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

Immigratie advocaat Image

Wilt u emigreren naar Nederland? Schakel juridische hulp in

Gezinshereniging

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u? Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken? Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland laten verblijven en werken? Neem contact op

De advocaten van Law & More zijn betrokken en kunnen zich goed inleven in het probleem van de cliënt“

Werken in Nederland

U heeft een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of van Zwitserland en wilt graag in Nederland werken. Indien u langer dan 90 dagen in Nederland blijft voor uw werk, heeft u een verblijfsvergunning nodig. Er zijn verschillende soorten verblijfsvergunningen voor verschillende situaties.

Kennismigrant

Indien u in Nederland wilt gaan werken als kennismigrant, zijn verschillende voorwaarden van toepassing. Ten eerste dient u een arbeidsovereenkomst te hebben gesloten met een Nederlandse werkgever. Daarnaast moet uw werkgever een referent zijn die zich door de IND heeft laten erkennen. Een referent is een persoon of organisatie die belang heeft bij het verblijf van een vreemdeling in Nederland. Verder moet u voldoende inkomen verdienen. De minimale inkomenseis is afhankelijk van uw leeftijd en uw nationaliteit. Het salaris dat u gaat verdienen moet tevens marktconform zijn.

Wat cliënten over ons zeggen

Adequate benadering

Tom Meevis is gedurende de hele periode betrokken geweest bij de zaak, elke vraag die er van mijn kant was werd door hem snel en duidelijk beantwoord. Ik zal het kantoor (en met name Tom Meevis) dan ook zeker aanbevelen bij vrienden, familie en zakenrelaties.

Mieke
Hoogeloon

Hele goede behandeling van mijn zaak

Graag wil ik aylin erg bedanken voor haar inzet. Wij zijn heel blij met de uitkomst. Klant staat altijd centraal bij haar en wij zijn ontzettend goed geholpen. Kennis van zaken en hele goede communicatie. Echt een aanrader dit kantoor!

Sahin kara
Veldhoven

Juridisch gezien tevreden over de gegeven diensten

Mijn situatie is op een manier opgelost waarbij ik alleen maar kan zeggen dat het resultaat is zoals ik die wenste. Ik ben naar tevredenheid geholpen en de wijze waarop er gehandeld is door Aylin is te beschrijven als nauwkeurig, transparant en daadkrachtig.

Arsalan
Mierlo

Uitstekend resultaat en fijne samenwerking

Ik heb mijn zaak aan Law and More voorgelegd en ben snel, vriendelijk en vooral effectief geholpen. Het resultaat stelt mij zeer tevreden.

Sabine
Eindhoven

Ik had een probleem met mijn ex-werkgever en nam contact op met Law & More, ze waren erg aardig en attent in het bijzonder de persoon die mijn zaak uitvoerde, ik heb zeer goed en zeer accuraat advies gekregen evenals het gesprek met mijn ex-werkgever.

Victor Carlos De Melo Santos
Hoofddorp

Puikaus advokato rekomendacija

Rekomenduoju advokato Tom Meevis paslaugas. Profesionalus, patikimas, puikiai kalba angliskai, maloniai ir pagarbiai bendrauja. Dirba tiksliai, aiskiai, be nereikalingu klausimu ir negaisdamas laiko. Nuosirdi rekomendacija tautieciams lietuviams.

Vytautas
Vilnius

Foarte Multumita

Am fost foarte multumita de sericiile companiei Law and More.In special de serviciile domnului avocat Tom Meevis este un avocat excelent si o comunicare impresionanta fata de client.Recomand cu incredere

Dragulescu Nicoleta
Arad

Heeft me geholpen met de vaststellingsovereenkomst

Ik had een probleem met mijn werkgever over een vaststellingsovereenkomst, dus nam ik contact op met Law&More. De hulp van jullie kantoor, vooral het geduld en het constructieve advies van Aylin, was zeer nuttig voor mij. Met jullie hulp konden we de zaak succesvol oplossen.

CV
Delft
lees meer

Onze verblijfsvergunning advocaten staan voor u klaar:

  • Direct contact met een advocaat

  • Korte Lijntjes en duidelijke afspraken

  • Beschikbaar voor al uw vragen

  • Verfrissend anders. Focus op klant

  • Snel, efficiënt en resultaatgericht

Vrijblijvend contact opnemen
OF BEL +31 40 369 06 80

Law and More Office

Zelfstandig ondernemer

Het is ook mogelijk om u als zelfstandig ondernemer in Nederland te vestigen. De aanvraag van uw verblijfsvergunning moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Allereerst moet het product of de diensten die u aanbiedt een wezenlijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie. Bij de beoordeling van dit criterium wordt gekeken naar drie punten: uw ervaring, uw ondernemingsplan en uw toegevoegde waarde voor Nederland. Bij dit laatste punt spelen onder andere innovativiteit en arbeidscreatie een rol. Daarnaast dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel (KvK) en moet u de vereiste vergunningen voor het beroep dat u gaat uitoefenen bezitten. Tevens moet uw inkomen als zelfstandig ondernemer voldoende zijn.

Op grond van het soort onderneming dat u drijft of op grond van uw nationaliteit kunnen aanvullende of versoepelde voorwaarden gelden.

Overige beroepen

Voor werkzaamheden die hierboven niet genoemd zijn, gelden andere voorwaarden. De aanvraag voor een verblijfsvergunning verschilt erg per beroep.

In alle situaties waarin u naar Nederland komt om te werken, gelden de eisen dat u een geldig identiteitsdocument heeft, een antecedentenverklaring tekent (waarin u blijk geeft van informatie over uw strafrechtelijke verleden) en indien noodzakelijk een tbc-onderzoek ondergaat. Samen met u bekijken de advocaten van Law & More of u voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.

Samenwonen in Nederland

Verblijfsvergunning aanvragenU heeft een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of Zwitserland en wilt graag samenwonen in Nederland. In dat geval dient één van de partners de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning te hebben.

Wanneer u wilt samenwonen, dient u het basisexamen inburgering met succes af te ronden. Daarnaast bent u met elkaar getrouwd, heeft u een geregistreerd partnerschap met uw partner of heeft u een duurzame en exclusieve relatie met uw partner. Dit laatste kunt u aantonen door het gezamenlijk tekenen van een relatieverklaring. U en uw partner dienen ook ten minste 21 jaar oud te zijn.

Uw partner dient, afhankelijk van zijn of haar type verblijfsvergunning, al minimaal één jaar in Nederland te wonen. Daarnaast moet het inkomen van uw partner zelfstandig, voldoende en duurzaam zijn en moet uw partner verklaren dat hij of zij uw referent is.

Minderjarig kind met Nederlandse nationaliteit

Indien u een minderjarig kind heeft dat de Nederlandse nationaliteit heeft, is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden in Nederland bij uw kind te wonen. Ten eerste dient u geen mogelijkheid te hebben tot rechtmatig verblijf in een EU/EER-lidstaat of Zwitserland. U toont uw nationaliteit aan met een geldig identiteitsbewijs.

Om de aanvraag van uw verblijfsvergunning rond te krijgen dient u te kunnen bewijzen dat u een bepaalde band heeft met uw kind. Hierbij gaat het om het verrichten van zorg en/of opvoedingstaken ten behoeve van uw kind en een zodanige afhankelijkheidsrelatie met het kind dat, als u geen verblijfsrecht krijgt, het kind geen andere keuze heeft dan het grondgebied van de Europese Unie met u te verlaten.

Advies nodig over het aanvragen van een verblijfsvergunning

De advocaten van Law & More helpen u graag en kunnen u persoonlijk adviseren over uw situatie. Zij assisteren u indien gewenst bij het gehele aanvraagtraject; van het bepalen welke verblijfsvergunning het beste bij uw situatie past en het beoordelen of u voldoet aan de voorwaarden tot het indienen van de daadwerkelijke aanvraag en, indien nodig, het indienen van een bezwaarschrift of het starten van een juridische procedure.

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Neem Contact Op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Law & More

facebook lawandmore.nl   instagram lawandmore.nl   linkedin lawandmore.nl   twitter lawandmore.nl