Verblijfsvergunning aanvragen

VERBLIJFSVERGUNNING ADVOCAAT

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN

KIES VOOR DE VERBLIJFSVERGUNNING ADVOCATEN VAN LAW & MORE

Check Duidelijk

Check Persoonlijk en goed bereikbaar

Check Uw belang voorop

Gemakkelijk-bereikbaar-icon

Gemakkelijk bereikbaar

Law & More is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 17:00

Goede-en-snelle-communicatie-icon

Goede en snelle communicatie

Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke-aanpak-icon

Persoonlijke aanpak

Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Verblijfsvergunning aanvragen

Elke individuele situatie is uniek. Daarom hangt het van uw persoonlijke omstandigheden af of u een verblijfsvergunning kunt aanvragen en op grond van welke redenen dit zou kunnen.

Snelmenu

Dit stuk beperkt zich tot burgers met een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of van Zwitserland. Bent u EU/EER-onderdaan of Zwitser en wilt in Nederland verblijven, dan gelden er andere regels. In dit stuk wordt gesproken over de mogelijkheden tot werken in Nederland en samenwonen met uw partner of kind in Nederland.

Wilt u graag een aanvraag indienen voor een verblijfsvergunning?
Onze immigratierecht advocaten kunnen u bijstaan in dit proces.

 

Dit kunnen onze immigratierecht advocaten voor u betekenen

Immigratie advocaat Image

Wilt u emigreren naar Nederland? Schakel juridische hulp in

Gezinshereniging

Gezinshereniging

Bent u niet bij uw gezin of is uw gezin niet bij u? Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Arbeidsmigratie

Arbeidsmigratie

Wilt u naar Nederland komen om hier te werken? Wij kunnen uw aanvraagprocedure regelen

Kennismigrant

Een buitenlandse werknemer legaal in Nederland laten verblijven en werken? Neem contact op

De advocaten van Law & More zijn betrokken en kunnen zich goed inleven in het probleem van de cliënt“

Werken in Nederland

U heeft een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of van Zwitserland en wilt graag in Nederland werken. Indien u langer dan 90 dagen in Nederland blijft voor uw werk, heeft u een verblijfsvergunning nodig. Er zijn verschillende soorten verblijfsvergunningen voor verschillende situaties.

Kennismigrant

Indien u in Nederland wilt gaan werken als kennismigrant, zijn verschillende voorwaarden van toepassing. Ten eerste dient u een arbeidsovereenkomst te hebben gesloten met een Nederlandse werkgever. Daarnaast moet uw werkgever een referent zijn die zich door de IND heeft laten erkennen. Een referent is een persoon of organisatie die belang heeft bij het verblijf van een vreemdeling in Nederland. Verder moet u voldoende inkomen verdienen. De minimale inkomenseis is afhankelijk van uw leeftijd en uw nationaliteit. Het salaris dat u gaat verdienen moet tevens marktconform zijn.

Wat cliënten over ons zeggen

Zeer klantvriendelijke dienstverlening en perfecte begeleiding!
Dhr. Meevis heeft mij bijgestaan in een arbeidsrechtelijke casus. Dit heeft hij, samen met zijn assistent Yara, in totaliteit professioneel en zeer integer gedaan. Naast zijn kwaliteiten als professionele advocaat bleef hij ten aller tijde een gelijke, een mens met ziel, dat gaf een verwarmd en veilig gevoel. Ik stapte hopeloos met lood in de schoenen zijn kantoor binnen met mijn handen in het haar, dhr. Meevis gaf me al direct het gevoel dat ik mijn haren los kon laten en hij het vanaf dat moment over zou nemen, zijn woorden werden daden en zijn beloftes werden nagekomen. Het fijnst vind ik het directe contact, ongeacht dag/tijdstip, hij was daar wanneer ik hem nodig had! Een topper! Bedankt Tom!

Nora
Eindhoven

Alles goed geregeld
Vanaf begin af aan een goede klik met de advocate, zij hielp ons de juiste weg te bewandelen en haalde mogelijke onzekerheden weg. Zij was duidelijk en een mensenmens wat wij als erg prettig hebben ervaren. Zij maakte de informatie duidelijk en door haar wisten we precies wat we moesten doen en wat ons te wachten stond. Een erg prettige ervaring met Law and more, maar vooral met de advocate waar wij contact mee hebben gehad.

Vera
Helmond

Zeer deskundige en vriendelijke mensen
Zeer goede en professionele (juridische ) dienstverlening. Communicatie en samenwerking ging erg goed en snel. Ik ben geholpen door dhr. Tom Meevis
en mw. Aylin Selamet. Kortom, ik heb een goede ervaring gehad met dit kantoor.

Mehmet
Eindhoven

Snel en adequaat
Hele fijne en snelle samenwerking. Heel erg fijn dat er bijna een 24 uurs service is.
Fijne persoonlijke benadering!

Roland
Eindhoven

Erg tevreden
Ik ben erg tevreden met de service van Law & More. Er werd enorm goed en snel gecommuniceerd, hierdoor was datgene waarvoor ik hulp nodig had, snel opgelost.
Hij gaat snel, direct en zorgvuldig aan het werk. Echt een aanrader!

Zoë
Eindhoven

Snel contact en erg vriendelijk
Ik had snel een advocaat nodig. Gelukkig konden jullie mij erg snel helpen.
Dank u wel voor alle zorgen en hulp!

Jennifer
Eindhoven

Professional highly qualified help
I was assisted in the divorce process. I received the highly qualified help of a professional team. An important point in cooperation is a personal approach to the client, taking into account the specific situation and interests of the client.

Albina
Oegstgeest

Great communication and success for my case
Tom gave me perfect assitance in my case and my objective is achieved thanks to him.

John
Eindhoven

Fantastisch!
Ik stapte met loodschoenen het kantoor binnen, met een brief van de gemeente in mijn handen dat mijn kinderdagverblijf gesloten zal worden. Maar het bezwaarschrift was zo professioneel opgesteld, dat mijn kinderdagverblijf na hoorzitting en al open mag blijven! Top werk geleverd!

Syndra Osepa
Eindhoven

Deskundig en vertrouwend wekkend
Er werd goed geluisterd. Kreeg uitleg over de aanpak en wat ik kon verwachten.

Mary
Bladel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Bespreekt in kennismaking gesprek een duidelijk plan van aanpak.
Is betrokken en kan zich goed inleven in het probleem van cliënt.
Houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Zeer snelle beantwoording van mail zelfs in het weekend.
Gaat voortvarend te werk, is vasthoudend en houdt tegenpartij goed onder druk.

Theo
Eindhoven

Onze verblijfsvergunning advocaten staan voor u klaar:

  • Direct contact met een advocaat 

  • Korte Lijntjes en duidelijke afspraken

  • Beschikbaar voor al uw vragen

  • Verfrissend anders. Focus op klant

  • Snel, efficiënt en resultaatgericht

Law and More Office

Zelfstandig ondernemer

Het is ook mogelijk om u als zelfstandig ondernemer in Nederland te vestigen. De aanvraag van uw verblijfsvergunning moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Allereerst moet het product of de diensten die u aanbiedt een wezenlijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie. Bij de beoordeling van dit criterium wordt gekeken naar drie punten: uw ervaring, uw ondernemingsplan en uw toegevoegde waarde voor Nederland. Bij dit laatste punt spelen onder andere innovativiteit en arbeidscreatie een rol. Daarnaast dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel (KvK) en moet u de vereiste vergunningen voor het beroep dat u gaat uitoefenen bezitten. Tevens moet uw inkomen als zelfstandig ondernemer voldoende zijn.

Op grond van het soort onderneming dat u drijft of op grond van uw nationaliteit kunnen aanvullende of versoepelde voorwaarden gelden.

Overige beroepen

Voor werkzaamheden die hierboven niet genoemd zijn, gelden andere voorwaarden. De aanvraag voor een verblijfsvergunning verschilt erg per beroep.

In alle situaties waarin u naar Nederland komt om te werken, gelden de eisen dat u een geldig identiteitsdocument heeft, een antecedentenverklaring tekent (waarin u blijk geeft van informatie over uw strafrechtelijke verleden) en indien noodzakelijk een tbc-onderzoek ondergaat. Samen met u bekijken de advocaten van Law & More of u voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.

Samenwonen in Nederland

Verblijfsvergunning aanvragenU heeft een andere nationaliteit dan die van de EU/EER of Zwitserland en wilt graag samenwonen in Nederland. In dat geval dient één van de partners de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning te hebben.

Wanneer u wilt samenwonen, dient u het basisexamen inburgering met succes af te ronden. Daarnaast bent u met elkaar getrouwd, heeft u een geregistreerd partnerschap met uw partner of heeft u een duurzame en exclusieve relatie met uw partner. Dit laatste kunt u aantonen door het gezamenlijk tekenen van een relatieverklaring. U en uw partner dienen ook ten minste 21 jaar oud te zijn.

Uw partner dient, afhankelijk van zijn of haar type verblijfsvergunning, al minimaal één jaar in Nederland te wonen. Daarnaast moet het inkomen van uw partner zelfstandig, voldoende en duurzaam zijn en moet uw partner verklaren dat hij of zij uw referent is.

Minderjarig kind met Nederlandse nationaliteit

Indien u een minderjarig kind heeft dat de Nederlandse nationaliteit heeft, is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden in Nederland bij uw kind te wonen. Ten eerste dient u geen mogelijkheid te hebben tot rechtmatig verblijf in een EU/EER-lidstaat of Zwitserland. U toont uw nationaliteit aan met een geldig identiteitsbewijs.

Om de aanvraag van uw verblijfsvergunning rond te krijgen dient u te kunnen bewijzen dat u een bepaalde band heeft met uw kind. Hierbij gaat het om het verrichten van zorg en/of opvoedingstaken ten behoeve van uw kind en een zodanige afhankelijkheidsrelatie met het kind dat, als u geen verblijfsrecht krijgt, het kind geen andere keuze heeft dan het grondgebied van de Europese Unie met u te verlaten.

Advies nodig over het aanvragen van een verblijfsvergunning

De advocaten van Law & More helpen u graag en kunnen u persoonlijk adviseren over uw situatie. Zij assisteren u indien gewenst bij het gehele aanvraagtraject; van het bepalen welke verblijfsvergunning het beste bij uw situatie past en het beoordelen of u voldoet aan de voorwaarden tot het indienen van de daadwerkelijke aanvraag en, indien nodig, het indienen van een bezwaarschrift of het starten van een juridische procedure.

Wordt u graag juridisch bijgestaan door advocaat uit Eindhoven?
Neem dan telefonisch contact op via +31 40 369 06 80 of stuur een e-mail naar:
mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More – [email protected]
mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More – [email protected]

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Law & More
Cart Overview